Social & Cultura

6 greșeli de stil care te îmbătrânesc

6 greșeli de stil care te îmbătrânesc

Fiecare doamnă care se respectă este conștientă că aspectul vestimentar are o mare importanță. Și este foarte important ca ceea ce poartă, să-i sublinieze virtuțile, astfel încât să poată lăsa o impresie bună. Din păcate, în efortul de a ține pasul cu moda, unele doamne fac greșeli grosolane în alegerea ţinutelor, care le îmbătrânesc semnificativ.

Acestea cumpără haine moderne și elegante fără să se gândească că trebuie să le combine în mod corespunzător. Desigur, a greşi e omeneşte, însă este important că greşelile să fie observate și corectate în timp util. Și aici specialiștii și sfaturile lor vin în ajutor. Urmând recomandările lor, fiecare doamnă va fi frumoasă şi elegantă, indiferent de vârstă. Care sunt cele mai frecvente greşeli?

●    Lungimea incorectă a fustei

Indiferent de tendințele modei, stiliştii le sfătuiesc pe doamne  să aleagă o lungime care să se potrivească înălțimii și siluetei lor. Este bine de știut că, lungimea unei fuste sub genunchi a unei persoane cu silueta în formă de măr, adaugă câțiva ani. Acest model de fustă este cel mai purtat în mediile formale şi semi formale şi poate fi purtat cu aproape orice toc, precum o pereche de sandale din piele naturala.

●    Stil învechit

Multe femei decid să poarte o haină pe care o purtau înainte. Cu toate acestea, stiliştii le sfătuiesc să renunțe la acest prost obicei. Moda se schimbă, la fel și femeia însăși. O haină purtată cu mult timp în urmă poate adăuga ani în plus vârstei.

Câţiva ani peste vârsta de 40, nu justifică însă stilul anost şi îmbătrânit al unor persoane. Stiliştii le recomandă acestora să renunţe la pantofii de pe vreme bunicii, foarte rotunjiţi şi să aleagă o pereche sandale albastre, pentru a fi frumoase şi elegante, indiferent de vârstă.

●    Imprimeuri prea mari

Imprimeurile mari și voluminoase pot afecta aspectul unei femei și pot adăuga ani în plus vârstei sale. Atunci când se aleg haine cu imprimeu, stiliştii sfătuiesc doamnele să acorde atenție imprimării. Dacă este un imprimeu mic – se poate cumpăra și purta în siguranță fără griji!

●    O mulțime de detalii

Prea multe zorzoane şi aplicaţii pot afecta întrega ţinuta. Pentru a arăta elegant și atractiv, este bine ca acestea să fie evitate. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate în exces. Cu cât se încarcă mai puţin ţinuta, cu atât mai puţin există riscul de a da greş.

●    Dimensiune greșită

Pentru ca o femeie să arate elegantă și atractivă, este recomandabil să aleagă mărimea potrivită a pieselor vestimentare. Acest lucru o va ajuta să arate mult mai frumoasă.

●    Detalii care nu se potrivesc vârstei

Bluzele și rochiile cu volane arată foarte drăguț, din păcate nu se potrivesc tuturor vârstelor. Tinerele și copiii mici le pot purta după bunul plac, dar nu și doamnele de peste 40 de ani. Dacă o femeie de această vârstă se prezintă cu o astfel de rochie, în mod sigur această ţinută îi va arăta vârsta sau mai rău, o poate face să arate mai bătrână.

Photo by Sam Lion from PexelsLasă un răspuns

Site creat de