IT

6 lucruri esențiale pentru lucratul de acasă

Acestea sunt uneltele de care aveți nevoie pentru a lucra de acasă. Indiferent dacă vă izolați sau lucrați de la distanță full-time, iată care sunt lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă asigura că lucrați confortabil și productiv.

Acum că coronavirusul și COVID-19 au fost etichetate drept pandemie, iar mai multe state au declarat o urgență națională, din ce în ce mai multe persoane vor lucra de la distanță în viitorul apropiat.

Să lucrați de acasă nu trebuie să însemne să stați pe canapea cu laptopul balansat pe o carte. Puteți configura rapid și ușor un spațiu de lucru productiv doar cu laptopul și o conexiune la internet. Un scaun confortabil, lumină naturală și lipsă de lucruri care să vă distragă pot fi mai favorabile productivității și abordării listei de taskuri decât un spațiu de birou tradițional.

Am făcut o listă cu toate echipamentele și serviciile care vă pot face munca de acasă să fie mai confortabilă și productivă.

Esențialele sunt evidente: veți avea nevoie să aveți cel puțin un smartphone și un laptop. Alegeți un model cu un display excelent și un SSD rapid, precum laptopul Acer Swift 3. Dacă puteți, adăugați-i o tastatură, un mouse fără fir și un monitor extern. Veți obține o experiență mai puțin portabilă, dar mult mai ergonomică și eficientă pe termen lung.

Iată alte echipamente, gadgeturi și servicii care pot face experiența la fel de bună – dacă nu chiar mai bună – decât să lucrezi la un birou.

La birou în picioare – Readydesk

Indiferent dacă te afli într-un birou sau lucrezi de acasă, statul jos toată ziua nu este sănătos, chiar dacă ai un scaun de birou ergonomic. Readydesk este un elevator pentru birou din lemn prevăzut cu două rafturi reglabile în înălțime și are suficient spațiu pentru a ține două monitoare, sau un monitor și o lampă de birou, dosare, papetărie sau orice altceva aveți nevoie pentru a lucra. Biroul este reglabil și puteți adăuga un raft suplimentar sau un suport de laptop dacă aveți nevoie de mai multă înălțime.

Transformați-vă laptopul într-un desktop cu o tastatură externă

Dacă sunteți un utilizator dedicat al laptopurilor Apple MacBook, încercați tastatura Magic Keyboard – varianta cu extensia numerică. Are designul tastaturilor Mac „old school”, cu mecanism plăcut, este wireless și se conectează prin Bluetooth. Cel mai bun lucru la această tastatură este bateria, care este reîncărcabilă prin USB, și rezistă multe cu o singură încărcare.

Puteți utiliza perifericele Apple și pe dispozitive Windows, dar dacă căutați o tastatură Bluetooth alternativă care să funcționeze cu orice, de la PC-uri Windows la Mac-uri până la iPads până la telefoane, modelul Logitech K380 este o alegere excelentă.

Suport de laptop reglabil și ergonomic

Când vine vorba despre mobilierul și accesoriile de birou, cel mai mult contează ergonomia. Un suport bun pentru laptop vă va aduce ecranul la nivelul ochilor și vă va ajuta să stați mai drepți – indiferent dacă lucrați de pe canapea, stând la un birou sau așezat în pat.

Sporiți valoarea de producție a întâlnirilor online cu un webcam

Având în vedere riscurile asociate în prezent cu întâlnirile în persoană, conferințele web și întâlnirile online vor deveni din ce în ce mai mult un obicei pentru persoanele care lucrează de la distanță.

O cameră web Logitech, la un preț rezonabil, va oferi imagini și sunet de calitate superioară camerei și microfonului integrate într-un laptop. Puteți obține 2 megapixeli, video 1080p și un câmp vizual de 78 de grade, care poate găzdui două persoane care stau unul lângă altul. De asemenea, are un obturator de confidențialitate încorporat, astfel încât nu este necesar să acoperiți obiectivul cu bandă, pentru vă menține intimitatea în casă.

O boxă externă – pentru că nu aveți nevoie de căști

Unul dintre avantajele lucratului la distanță este că nu există nimeni care să se plângă de alegerile dvs. muzicale sau de nivelul de volum preferat.

Modelul Bose SoundLink Mini II este unul dintre cele mai bune boxe wireless compacte, cu un design plăcut, sunet puternic, caracteristici excelente – inclusiv un microfon încorporat pentru capacități de difuzor – și o durată de viață solidă a bateriei. Dacă doriți ceva mai ieftin, există o mulțime de boxe Bluetooth pentru toate bugetele.

Pentru iubitorii de cafea – Bonavita Connoisseur

Când lucrați de acasă, ritualul de a face cafea dimineața devine un obicei sacru. Pentru iubitorii de cofeină, Bonavita Connoisseur este unul dintre cele mai bun aparate automate de cafea.

Printr-o simplă atingere, Bonavita are un element de încălzire de 1.500 de watt, care menține temperatura cafelei până la 96 grade Celsius.

Acest aparat de cafea are, de asemenea, un rezervor de apă de 1,3 litri, funcționează rapid și are inclusiv o carafă termică acoperită cu oțel inoxidabil. Este, de asemenea, foarte simplu de curățat, cu un coș de filtru detașabil, ce poate fi spălat în mașina de spălat vase.Lasă un răspuns

Site creat de