Social & Cultura

7 lucruri importante de luat in seama cand cauti un spatiu de depozitare

7 lucruri importante de luat in seama cand cauti un spatiu de depozitare

Cautarea unor spatii de depozitare industriale pentru afacerea ta inseamna mult mai mult decat a te incadra in dimensiune si bugetul disponibil. Exista o serie de caracteristici care trebuie luate in considerare, astfel incat sa ai garantia ca iti sunt satifacute toate nevoile si cerintele afacerii.

In cele ce urmeaza vei afla care sunt cele mai importante criterii care trebuie luate in considerare:

Spatiu cat mai inalt

Un depozit cu o dimensiune adecvata este inutil daca nu are o inaltime potrivit de mare, astfel incat sa ai posibilitatea de a depozita produsele cat mai sus, pentru a nu ramane fara spatiu. In general, atunci cand inchiriezi, suma platita este in functie de metri patrati ocupati si, de ce sa nu economisesti, depozitand in sus. De asemenea, o inaltime mare creeaza ocazia de a folosi cat mai eficient spatiul.

Sursa de alimentare

Daca folosesti spatiul pentru a fabrica produse sau utilizezi o multime de calculatoare si echipamente pentru a-ti indeplini sarcinile, vei dori sa te asiguri ca spatiul pe care intentionezi sa il inchiriezi are o sursa de alimentare adecvata.

Platforme de incarcare

O alta caracteristica populara dintre cei care inchiriaza spatii de depozitare si distributie sunt platformele de incarcare. Acestea au inaltimea remorcii de camioane si permit circulatia libera a produselor pe si in afara camioanelor. Nu toate spatiile industriale au aceste platforme, de aceea este bine sa tii cont de existenta sau lipsa lor.

Locatia

Majoritatea operatiunilor industriale expediaza si primesc marfuri prin camioane de transport, astfel incat este preferata o locatie care nu necesite parcurgerea unor sosele foarte aglomerate din oras. Astfel, usurinta de a ajunge la spatiul industrial este un criteriu foarte important. Iar daca ai multi angajati, poate fi potrivit sa gasesti un spatiu cu access la transportul public. De asemenea, anumite fabrici produc foarte mult zgomot sau un miros puternic, asadar ar fi recomandat sa cauti un spatiu intr-o zona mai izolata.

Tipul de incalzire

Cele mai frecvente doua forme de incalzire in cladirile industriale sunt gazul cu aer fortat sau tubul radiant. De obicei, este o problema de preferinta, dar exista companii care nu pot lucra cu una sau alta din diverse motive. In ceea ce priveste eficienta, intr-un spatiu de depozitare, multe operatii tind sa aiba preferinta pentru caldura radianta, deoarece incalzeste suprafetele si nu aerul.

Parcarea

Daca ai o multime de angajati si o buna parte dintre acestia vin la locul de munca cu propriile masini, atunci trebuie sa te asiguri ca acel spatiu are suficienta capacitate de parcare, in caz contrar, poate aparea o problema.

Spatiu de birou

Majoritatea intreprinderilor industriale au o anumita cerinta pentru birou, dar nu toate. Cel mai probabil nu vei gasi exact ceea ce cauti legat de aspectul acestuia, de aceea este mai bine sa te asiguri ca portiunea din spatiul industrial sau depozit satisface nevoile tale mai mult decat biroul.Lasă un răspuns

Site creat de