De Vazut

7 oferte de călătorie atractive cu plecare din Aeroportul Internațional Cluj

7 oferte de călătorie atractive cu plecare din Aeroportul Internațional Cluj

Din inima Transilvaniei, poți să ajungi cu ușurință în întreaga lume deoarece Aeroportul Internațional Cluj are o mulțime de oferte de călătorie atractive. Al doilea aeroport ca mărime din România, după Henri Coandă din București, acesta își surprinde pasagerii cu zboruri directe către capitalele și marile orașe din Europa și nu numai. În general, atunci când vrei să pleci către o destinație anume e de preferat să verifici prețurile și disponibilitatea de zboruri și din alte aeroporturi pentru că vei avea o surpriză plăcută. Taxele aeroportuare sunt mai mici, opțiunile de călătorie cu mult reduse, există curse directe către diferite destinații și alternative excelente de transport până la aeroport. Iată câteva oferte atractive cu plecare din Cluj:

  1. Cluj Napoca – Veneția

Dacă te-ai decis să petreci câteva zile într-unul dintre cele mai rafinate orașe din Europa, cu siguranță vei face economii mari plecând din Aeroportul Internațional Cluj. Anumite companii aeriene au zboruri directe către provincia Treviso din regiunea Veneto, o opțiune la îndemână și ieftină pentru cei care vor să ajungă în Lagună. Acest lucru s-ar putea să nu fie posibil pe aeroportul din București, așa că poți alege Cluj chiar dacă vii din sudul sau estul țării. Ai la dispoziție diferite servicii de închirieri auto pentru transfer aeroport, ceea ce înseamnă că poți opta chiar și pentru închirieri auto Focșani dacă vrei să beneficiezi de o ofertă de călătorie atractivă spre Veneția, cu plecare din Cluj.

  1. Cluj Napoca – Milano

Pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane din Italia, se află minunatul oraș Milano. Considerat capitala modei și design-ului, acesta este faimos pentru magazinele cochete și casele de modă de aici. Pentru o scurtă vacanță la Milano sau o sesiune de shopping poți alege un zbor direct cu plecare din Cluj, care poate costa mai puțin de 15 euro, în funcție de perioada aleasă.

  1. Cluj Napoca – Barcelona

Oferte de călătorie atractive din Cluj sunt și către Barcelona, una dintre destinațiile preferate ale românilor. Capitală a Cataloniei, o comunitate autonomă situată în nord-estul Spaniei, Barcelona este al doilea oraș ca mărime din această țară, după Madrid. Locația oferă o oportunitate unică pentru turiști, care pot descoperi aici rămășițele romane ale cetății medievale, dar și orașul modern cu bulevardele sale spectaculoase sau clădirile cu forme extrem de interesante.

  1. Cluj Napoca – Palma de Mallorca

Cea mai mare insulă a Spaniei și una dintre cele mai populare destinații de vacanță, Palma de Mallorca este un oraș cosmopolit și modern, dar care păstrează totodată tradițiile și vestigiile trecutului. De pe Aeroportul Internațional Cluj ai zbor direct către această destinație situată în Marea Mediterană.

  1. Cluj Napoca – Viena

Capitală a muzicii și unul dintre cele mai verzi orașe din lume, Viena își așteaptă turiștii cu o mulțime de atracții inedite. Însă, fie că intenționezi să pleci într-o călătorie de afaceri, fie că vrei să te bucuri de o vacanță în capitala Austriei, poți beneficia de cele mai atractive oferte la zboruri cu plecare directă din inima Transilvaniei.

  1. Cluj Napoca – Londra

Și zborurile către capitala Marii Britanii sunt avantajoase dacă alegi să pleci din Cluj. Londra este una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță, mai ales că aici pot fi admirate o mulțime de obiective precum Palatul Buckingham, reședința oficială a Reginei sau Big Ben, marele clopot al ceasului.

  1. Cluj Napoca – Valencia

În situația în care intenționezi să ajungi pe coasta de est a Spaniei, verifică ofertele de călătorie cu plecare din Aeroportul Internațional Cluj. Valencia este un important centru universitar, comercial, industrial și turistic, însă are și reputația unei destinații romantice, fiind situat printre portocali și câmpuri de orez.

Dacă intenționezi să pleci într-o călătorie, verifică prețurile și disponibilitatea de zboruri și din alte aeroporturi, chiar dacă nu sunt foarte apropiate de punctul tău de plecare. Cu siguranță, vei găsi alternative mult mai ieftine pentru destinațiile alese. În plus, există numeroase modalități de a te deplasa către aeroport din orice zonă, așa că nu trebuie să-ți faci griji pentru transport.

foto: unsplash.comLasă un răspuns

Site creat de