Din Zona

7 tineri din Cluj-Napoca şi Baciu au fost reţinuţi! Poliţiştii au descoperit aproape 1 kilogram de droguri (FOTO)

drog cluj 3

Aproape 1 kilogram de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, peste 100 de pliculețe, 30.000 de lei, instrumente de consum și 3 pistoale, au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca și de cei de la Direcția Operațiuni Speciale, în urma a 8 percheziții domiciliare, efectuate sub coordonarea D.I.I.C.O.T..

La data de 3 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- S.T. Cluj, au efectuat 8 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cei 8 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Cluj-Napoca și Baciu, ar fi procurat, comercializat și deţinut, pentru consum propriu, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 124 de pliculețe cu substanță sub formă pulverulentă și aproximativ 1 kilogram de substanță sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, precum și 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanțelor psihoactive.

Totodată, au fost ridicate 2 arme de panoplie și un pistol cu gaze, iar două autoturisme, pe care membrii grupării infracționale le-ar fi folosit pentru distribuirea substanțelor, au fost indisponibilizate.

Au fost puse în executare 7 mandate de aducere, iar 20 de persoane au fost invitate la audieri.

În urma administrării probatoriului, 7 persoane au fost reținute, iar față de o persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Un aport deosebit în documentarea cauzei l-au avut polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile de Poliție 2, 3 și 6.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Alba-Iulia și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, precum și jandarmi.

Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

 

 

 1 Comment

  1. Nu-i stres , au mai prins cativa din cluj-napoca , din manastur mai exact :)) sunt bine mersi oamenii , acasa . Daca au si astia bani cum au avut ceilalti , se trece cu vederea.

Lasă un răspuns

Site creat de