Social & Cultura

7 tipuri de jocuri de noroc online

7 tipuri de jocuri de noroc online

Jocurile de noroc au fost mereu o modalitate de relaxare și distracție foarte populară. Puterea lor de atracție se datorează imprevizibilității și posibilității de a obține o recompensă. În trecut, oamenii se adunau în saloane pentru a socializa și practica jocuri de noroc. Au apărut apoi cazinourile, care au pus pe primul plan gamblingul. Cazinourile fizice se bucură și în prezent de succes, însă viitorul pare să aparțină celor online. Acestea anulează conceptele de distanță și program orar, fiind accesibile din orice loc, la orice oră. Un alt avantaj al platformelor online de gambling este varietatea și numărul mare de jocuri. Descoperă în continuare de câte tipuri sunt acestea, pentru a le alege pe cele potrivite pentru tine.

  1. Jocuri de noroc live

Jocurile de noroc live reprezintă o formă de gambling apropiată de cea dintr-un cazinou fizic. Practic, experiența este similară, pentru că ai un dealer real, iar jocurile au aceleași reguli. Toți participanții sunt persoane reale, pe care însă nu le vezi ca în realitate, camera înfățișând doar dealerul. Jocul se desfășoară de la distanță, prin intermediul internetului. Poți practica numeroase activități de gambling, ca diferite variante de poker, blackjack, baccarat ori ruletă.

  1. Ruleta online

Spre deosebire de ruleta live, cea online nu depinde de mișcarea dealerului, ci de inteligența artificială. Ruleta online are la bază un software care determină atât animația și sunetele, cât și rezultatul. Mai exact, un generator de numere aleatorii este responsabil pentru acesta din urmă. În rest, regulile și opțiunile de pariere sunt aceleași. 

  1. Blackjack

Blackjackul este un joc popular, pe care mulți îl apreciază pentru că le oferă ocazia de a-și construi strategii în funcție de cărțile jucate. Totuși, în cazul blackjackului online, pachetul de cărți este generat la fiecare nouă mână. Regulile sunt simple și se învață în câteva minute, iar mizele sunt adaptabile.

  1. Videopoker

Videopokerul este o variantă pe care o putem considera ca un joc distinct, pentru că absența adversarilor reali schimbă major modul de desfășurare al acestuia. Inteligența artificială controlează tot, astfel că nu mai contează controlul emoțional, capacitatea de observare a celorlalți sau adaptarea la stilul lor de joc. Rămâne însă la fel de importantă capacitatea de analiză, răbdarea și abilitatea de a lua decizii rapide. 

  1. Păcănele simple

Păcănelele sunt jocurile de noroc favorite ale românilor, dovada fiind numărul mare de săli de jocuri sau localuri care au și aparate. Totuși, în ultimii ani mulți s-au îndreptat spre sloturile online. Acestea sunt superioare din punct de vedere tehnic și grafic și se pot juca de pe orice device conectat la internet. Păcanelele online clasice au câteva linii de joc și se bazează pe o mecanică simplă, cu simboluri ca fructe, bijuterii sau pietre prețioase. 

  1. Păcănele complexe

Păcănelele complexe oferă posibilitatea de a acumula câștiguri progresiv sau de a juca runde suplimentare. Acestea au mai multe linii de plată, de obicei minim cinci Totuși, jackpotul este greu de câștigat, iar cel care îl plătește este, de obicei, dezvoltatorul jocului, nu cazinoul online care îl găzduiește. O versiune aparte de păcănele complexe este Megaways. Aceasta presupune schimbarea numărului de simboluri care apar pe ecran la fiecare rotire, ceea ce face jocul mai palpitant.

  1. Loterii

Jocurile de tip loterie sunt populare printre cei care vor un joc simplu, care nu ia mult timp. Numite și keno, acestea au extrageri dese, uneori chiar din oră în oră. Loteriile online permit combinații și sisteme de joc multiple. Poți miza pe câteva numere și să speri la un câștig uriaș, în ciuda șanselor mici sau poți alege mai multe numere și să ai șanse mai mari, dar câștiguri mai mici. 

Jocurile de noroc online sunt diverse și îți oferă distracție maximă. Păstrează însă un comportament responsabil, pentru că excesul în gambling are consecințe negative serioase. 

Imagine de besteonlinecasinos de la PixabayLasă un răspuns

Site creat de