Din Oras

71 de cerşetori identificaţi în Cluj-Napoca. Aproape toţi au domiciliul în alte localităţi

cersetori cluj

71 de persoane care apelau la mila publicului în mai multe zone din oraş, au fost depistate în ultimele două luni de poliţiştii locali. Cele mai frecventate zone au fost P-ţa Mihai Viteazul, B-dul Eroilor, P-ţa Avram Iancu, P-ţa Cipariu, strada Traian Moşoiu, B-dul 21 Decembrie 1989, Parcul I.L.Caragiale, strada Fabricii, strada Primăverii, Calea Floreşti şi P-ţa Mărăşti.

În urma identificării persoanelor care cerşeau, s-a constatat faptul că 60 dintre acestea proveneau din alte localităţi, iar 11, din Cluj-Napoca (dintre care 7 minori, care au fost conduşi la DGASPC).

Tot în perioada noiembrie-decembrie 2015, au fost identificate 120 de persoane fără adăpost. 13 dintre acestea proveneau din Cluj-Napoca, iar celelalte, din zone rurale ale judeţelor Cluj, Alba şi Sălaj. Aceste persoane au fost depistate în mod repetat în stradă, mai ales în zona centrală, pădurea Făget, strada Observatorului sau strada Fabricii. 24 de persoane au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară, iar celelalte, care nu erau din oraş, au fost îndrumate către localităţile de domiciliuLasă un răspuns

Site creat de