Social & Cultura

8 Martie pentru femeile invizibile din Cluj

8 martie femei cluj

Direcția de Asistentă Socială și Medicală Cluj Napoca în colaborare cu Asociația “Life Education for All” și cu Asociația “Misionarii lui Padre Pio” va organiza în data de 4 martie cea de-a doua ediție evenimentului umanitar “8 Martie pentru femeile invizibile ale Clujului”.

La eveniment vor participa copiii talentați din grupul Mini Star care ne vor încălzi tuturor sufletele cu melodii care ne vor aminti de copilarie și de relația specială între mame și copii .

Invităm astfel pe toți clujenii cu suflet mare să le ofere personal cate un dar de suflet de ziua femeii beneficiarelor din Centrul Social de Urgență și din Centrul de Găzduire Temporară. Îi așteptam așadar pe data de 4 martie între orele 11-12.30 la Cinematograful Dacia (sala mare) de pe strada Bucegi să le cunoască și să le ofere un dar de suflet care să aducă primavara și în sufletele acestor femei cu care viața n-a fost prea darnică!

Cele aproximativ 40 de femei care sunt beneficiarele celor doua centre au pierdut lupta cu feminitatea din cauza bătăliilor zilnice cu o viața nu tocmai usoară. Din diverse motive nu au sau și-au pierdut propria locuintă și locuiesc temporar în cele două centre simțindu-se cumva norocoase că au un acoperis deaupra capului și mancare asigurată dar uitând cum este să zâmbești, să speri, să iubești.

Deoarece primesc haine și găzduire temporară din partea Primariei vă sfătuim să le dăruiți pe lângă obiecte de igienă corporala (tampoane, geluri de dus, sampoane, roll-oane, perii și paste de dinți), produse de curațenie (săpun, detergent de haine) si lucruri care să le amintească de faptul că sunt femei (flori, bijuterii, parfumuri, o pereche de ciorapi, o ciocolată).

Mulțumim celor de la Acid Cat pentru că vor oferi câte o bijuterie handmade unicat doamnelor sărbatorite și saloanelor Esteline Beauty Center și Stylish Beauty Center pentru că le vor tunde, vopsi și aranja gratuit pe beneficiarele celor două centre sociale de urgență.

Ne dorim ca la începutul lunii martie atunci când fiecare dintre noi se gândește la femeile dragi din viața noastră, clujenii să dea din nou dovadă că sunt oameni inimoși cărora le pasă de ce se întâmplă în comunitatea lor și să facă din ziua de 4 martie o zi în care aceste femei să nu se mai simtă ale nimanui” transmit organizatorii evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de