Social & Cultura, Important

900 de persoane au participat la TEDxEroilor Challenging Tomorrow 2017

DacianCiolos

În perioada 5-7 mai a avut loc cea de a VIII-a ediție a TEDxEroilor la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, ediție ce i-a avut printre invitați pe Dacian Cioloș, Stacey Ferreira, Andre Krouwel, Gabriela Alexandrescu, Corina Murafa și mulți alții.

Evenimentul de anul acesta a adunat aproximativ 900 de persoane si a venit cu 2 premiere în România: conferinta TEDx de 1 zi si jumatate si TEDxEroilor Adventures. Participanții au avut ocazia de a interacționa cu speakerii în timpul pauzelor și de a testa noile tehnologii prezentate de partenerii evenimentului.

TEDxEroilor Adventures a fost o premieră pentru România, fiind o zi dedicată panel-urilor de discuții, atelierelor de creație și activităților în aer liber.

TEDxEroilor Award a fost posibil și anul acesta, cu ajutorul partenerilor AROBS și Impact Hub Cluj Napoca. Proiectul câștigător, votat de participanții conferinței este Food Waste Combat by JCI.


În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.Lasă un răspuns

Site creat de