De Vazut, Important

A apărut AFTERMOVIE-ul ediţiei cu numărul V a festivalului MOX

MOX

Organizatorii MOX au lansat, în această dimineaţă, AFTERMOVIE-ul ediţiei cu numărul V.

Music Outdoor Experience (MOX) a sărbătorit vara aceasta 5 ani de zile. Festivalul care a pornit de la o zi de naștere a adus anul acesta în zona Valea Drăganului 5.000 de participanți în cele 4 zile ale evenimentului, motiv pentru care ediţia cu numărul V a bifat încă un succes.

Festivalul MOX nu este, însă, doar despre muzică. Festivalul este, în sine, o experienţă unică, deoarece combină o excursie de relaxare la munte cu un festival de muzică electronică. Aici vii să te distrezi și să te relaxezi, să cunoști oameni noi, să socializezi, să trăiești experiențe noi la munte, sub cerul liber cu cortul.

Comunitatea festivalului a crescut în fiecare an, evenimentul fiind promovat cel mai mult de la gură la gură de către participanți, de către cei care doresc cu adevărat să ia parte la această experiență de 4 zile în vârf de munte.

Participarea la MOX presupune să dormi în cort sub un cer înstelat, să prinzi apusuri colorate, să mănânci pâine cu zacuscă şi slănină, să faci duş cu apă dezmorțită în mijlocul pădurii, să respiri aer curat, să te așezi într-un hamac și să uiți de tine, să te ardă soarele, să te pui singur la coadă la bar și să te trezești că ciocnești pahare cu oameni pe care tocmai i-ai cunoscut, să dansezi până nu te mai țin picioarele și să nu vrei să te mai oprești, să te încălzești noaptea la un foc de tabără lăsându-ţi gândurile să zboare, să interacționezi spontan cu alți participanți și să descoperi multe suflete frumoase. Este locul din care te vei întoarce cu un album plin de amintiri și cel mai probabil cu unu, doi, trei, patru, cinci prieteni noi.” a declarat Marius Bugeac, P.R.-ul festivalului.

De an la an, odată cu festivalul, a crescut şi calitatea line-up-ului. Anul acesta evenimentul s-a bucurat de două premiere: o a doua scenă de muzică și formații live precum Satellites și Cred că sunt Extraterestru. În fecare an organizatorii au invitat tot mai mulţi artişti la eveniment.

Anul acesta nu doar că aproape s-a dublat numărul de artiști față de anul trecut, dar s-a dublat și numărul de participanți. 5.000 de persoane au fost prezente în cele 4 zile, bucurându-se astfel atât de festival, cât și de frumusețea zonei. Valea Drăganului este a treia locație pe care evenimentul o promovează, oferindu-le astfel participanților o experiență cu totul nouă prin care să se bucure de frumusețile plaiurilor.

MOX este ca o vacanță de 4 zile cu prietenii la munte, mai bine zis este ca o excursie cu peste 1000 de prieteni în care uiți de toate problemele, în care iți lași toate bagajele acasă și mergi să te relaxezi alături de oameni frumoxi. Este un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, de briza caldă și răcoroasă a muntelui și binențeles, de 3 nopți de muzică.” a adăugat Marius Bugeac

Pentru ediția din 2017 organizatorii au planuri mărețe menite să întărească spiritul comunității MOX.Lasă un răspuns

Site creat de