Social & Cultura, Important

A Camponeza – Casa das Espetadas Cluj – Napoca: meniul și orar special pentru UNTOLD 2018

A Camponeza – Casa das Espetadas Cluj – Napoca: meniul și orar special pentru UNTOLD 2018

Dacă ai început să simți forfota de prin oraș, buna dispoziție și ai văzut multe fețe noi, știi deja ce se petrece: Untold bate la ușă și vrea să te ducă la 4 zile de distracție continuă.

Pentru distracție te pregătești corespunzător: aduni gașca de prieteni, îți alegi ținutele de festival și te gândești cum poți să-ți reîncarci bateriile zilnic pentru o nouă rundă de dans și experiențe.

A Camponeza – Casa das Espetadas Cluj – Napoca intră în spiritul de festival și dorește să te bucuri de distracție cât e noaptea și ziua de lungă

Dacă în mod normal își deschide ușile pentru iubitorii de carne exotică, pește și fructe de mare începând cu ora 19:00, în perioada 2 – 5 august 2018, programul de funcționare va fi de la ora 15:00.

Pe lângă meniul A la carte, v-a pregătit și un meniu special care să vă energizeze pe durata UNTOLD.

Dăm din casă și vă facem poftă cu o parte dintre preparatele care vă vor încânta papilele gustative. După o noapte intensă pe Cluj Arena, Beef MAIN STAGE – vrăbioară din vită din insula exotică Azores cu cartofi rustici și legume grill vine ca o explozie de arome pentru a te pregăti pentru o nouă zi.

Sau cum sună un Burger surf and turf de vită, creveți și asezonat cu cartofi prăjiți?

CJL 3168

Pentru a reintra în atmosfera de festival vă așteaptă o selecție de vinuri floral – fructate sau mai corpolente. Și parcă alături de un vin bun se potrivește de minune un platou de șuncă uscată iberică, mixt cu brânzeturi sau chorizo.

Important de reținut pentru gurmanzi este faptul că materia prima este importată din Portugalia și arhipeleagul Madeirei, astfel intensitatea gusturilor este de nerefuzat.

A Camponeza – Casa das Estepadas Cluj – Napoca vă întâmpină cu un meniu care nu doar că vă energiează suficient pentru vă bucura de e o experiență completă de festival, dar vă oferă și o o experiență culinară.


A Camponeza, casa das espetadas – Cluj Napoca 

Cluj-Napoca, str. Emile Zola, nr.2

Telefon: 0734 047 713


CJL 3024

 Lasă un răspuns

Site creat de