Timp liber

A doua ediție a festivalului Elektro Arts a reunit 55 de artişti din diferite domenii

elecktro arts

Elektro Arts este un festival de arte digitale care îmbină frumusețea muzicii, a dansului și a imaginii vizuale cu tehnologia.

A doua ediție a festivalului a avut loc pe data de 12 și 13 mai la Cluj-Napoca, alături de 55 de compozitori, artiști vizuali, dansatori, coregrafi, programatori și regizori de sunet, regizori artistici, consacrați și debutanți, studenți și profesori. Tema fiind „Diversitatea”, acest festival susține artele numerice și răspândește creațiile artistice și tehnologice, făcându-le accesibile publicului.

Prima zi – „Diverse Dimensions” – a început la ora 19:00 în Sala Studio a Academiei de Muzică  „Gheorghe Dima”, unde un grup de studenți ai AMGD au prezentat câteva episoade coregrafice unite între ele prin dans tehnologic și proiecții audio-vizuale.

A doua zi – „Arhipelag” – a avut loc la Palatul Urania, începând cu ora 18:00, unde profesorii și studenții de la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca au expus opere videografice și multimedia cu puternice mesaje sociale și poetice.

Elektro Arts Festival a fost organizat de Academia de Muzică „Gheorge Dima”, Universitatea de Artă și Design, Universitatea Babes-Bolyai – Facultatea de Teatru și Televiziune, cu sprijinul Uniunii Universităților Clujene.


Articol realizat de Mihaela PuiacLasă un răspuns

Site creat de