Uncategorized

A fost ales cel mai frumos portret de la UNTOLD FESTIVAL

1 faces

Organizatorii UNTOLD FACES au anunţat, astăzi, câştigătorii concursului iniţiat de aceştia în perioada festivalului UNTOLD.

Peste 60.000 de persoane din comunitatea noastră, din afara Clujului și din afara României au participat, în medie, în fiecare zi a festivalului Untold, iar peste 15.000 de portrete au compus „The Untold Faces„.

Dintre acestea doar un portret a fost câştigător, însă organizatorii au dat premii şi pentru locurile II şi, respectiv III. Astfel, câştigătorii UNTOLD FACES, ediţia 2015 sunt:

Locul 1: Ștefan Iulian Chirilus
Locul 2: Marius Mircea Neag
Locul 3: Marius Mariș

Premiile sunt de 1000 de euro pentru locul I, 500 de euro pentru locul II și 200 de euro pentru locul III.

Locul I

1 faces

 

 

Locul II

Locul II

 

Locul III

Locul III

Echipa Day 15 este un fan al tuturor evenimentelor cu valoare adăugată din orașul Cluj-Napoca sau din afara lui. Considerăm că festivalurile sunt o oportunitate perfectă de a aduce laolaltă oameni din diverse țări, culturi, religii și de a crea un climat de înțelegere și un sentiment de „feel good”.

Toate festivalurile au anumite elemente comune cum ar fi muzica, oamenii, distracția, îmbrăcămintea specifică etc. și atunci, automat, campaniile adiacente festivalurilor sunt supuse unor cuvinte cheie cum ar fi „Coachella Valley Music”, „People of Tomorrowland” sau „Faces of Festivals”. Alăturarea numelui festivalului Untold cu „faces” a devenit naturală datorită prezenței foarte multor oameni „necunoscuți” Clujului.

În proiectul DAY15, noi întotdeauna dorim să implicăm diferite comunități din Cluj-Napoca și nu numai. Dacă în martie am lucrat cu peisagiști și horticultori, în mai cu artiști de street-art, am considerat oportun să scoatem în față fotografii Clujului în acest proiect. Mai mult decât atât, dorim să le premiem munca prin accesul gratuit în festival și premii semnificative în valoare de 1700 euro.

Pe lângă pagina The Untold Faces, vom avea și un proces transparent de jurizare „de autori”, adică fiecare participant va fi parte din juriu și va nota fotografiile celorlalți participanți și vom organiza și o expoziție unică cu toate portretele lor.

În concluzie, ce facem noi este mai mult decât o pagină de Facebook, mai mult decât un concurs și sperăm că publicul îl va aprecia că atare„, a declarat înainte de startul concursului Răzvan Luca, coordonator proiect Day 15.Lasă un răspuns

Site creat de