Uncategorized

A fost deschis primul magazin Apple din România

magazin apple romania

Astazi a fost deschis primul magazin Apple din România. Cei care au aşteptat deschiderea primului magazin Apple din România au stat chiar si 6 ore la coada. Cele mai vânate au fost telefoanele celebrei companii americane, deoarece magazinul a oferit reduceri de până la 20% au fost valabile doar în ziua deschiderii. La deschidere au participat peste 400 de persoane, primul client al acestuia fiind un tânăr, care s-a prezentat la intrarea în magazin la ora 05.00, pentru a fi sigur că prinde „un Mac”.

eMAG Apple Shop comercializează produse Apple, de la MacBook, iPhone şi iPad la accesorii. În plus, în showroom, clienţii pot testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizaţi Apple: drone, boxe, cântare şi căşti Beats.

Totodată, potrivit lui Iulian Stanciu, primul Apple Shop din România va găzdui lansări ale produselor acestui brand, dar şi alte evenimente. „Astăzi, spre exemplu, s-a lansat Apple Mini iPad, ca exclusivitate în România, şi urmează lansarea iPhone 6S”, a spus Iulian Stanciu, precizând că nu a fost încă stabilită data pentru lansarea iPhone 6S în România.

În ceea ce priveşte investiţia făcută în lansarea acestui Apple Shop, Iulian Stanciu a spus că aceasta se ridică la peste un milion de dolari, „însemnând amenajare, costuri de training şi tot ce înseamnă stocul de marfă pentru deschidere”.

Decizia privind lansarea în România a primului Apple Shop a fost luată în urmă cu un an. „Acum un an ne-am înţeles cu ei (cu cei de la Apple, n.r.) şi a durat vreo şase luni negocierea şi analiza şi aprobarea. A trebuit să aprobe tot conceptul şi tot designul şi locaţia”, a spus Iulian Stanciu.Lasă un răspuns

Site creat de