Social & Cultura, Important

A fost lansat Hamstock – un nou magazin online pentru câini şi pisici

A fost lansat Hamstock - un nou magazin online pentru câini şi pisici

Pandemia de coronavirus prin care trecem încă de la începutul anului a avut şi efecte neaşteptate. Pentru unii dintre noi, statul acasă a fost un prilej de a lansa mici afaceri.

Este şi cazul magazinului online Hamstock dezvoltat în această perioadă. Doi tineri din Iaşi, iubitori de animale, şi-au pus ideile în practică şi au început să confecţioneze manual paturi confortabile pentru prietenii noştri blănoşi.

Reporterul cluju.ro a stat de vorbă cu Ionuţ şi Cristina şi a încercat să afle povestea din spatele Hamstock.

  • Ne poţi povesti cum a apărut conceptul Hamstock?

Conceptul Hamstock a apărut dintr-o pasiune și o nebunie în același timp. Eu fiind o super iubitoare de animale și având destul de multe în casă, de fiecare dată când mergeam să le cumpăr măncare eram super fascinată de zona cu pături, coşuri și tot felul de accesorii de pus în casă pentru animăluţe. Făceam cumpărături pentru animale de fiecare dată când aveam ocazia, iar ulterior am început să fiu foarte atentă la cum sunt lucrate, din ce materiale sunt făcute. Și cumva am prins o pasiune pentru tot ce ţine de obiecte de petshop, motiv pentru care am vorbit cu prietenul meu și la încurajarea lui am dat start acestui proiect împreună

  • Cine mai face parte din echipă și cum v-ați împărțit sarcinile?

În acest proiect suntem doar noi doi și cele trei animăluţe ale noastre (două pisici și un câine), cu ajutorul cărora reușim să facem și ședințele foto. Eu mă ocup de toate pătuțurile textile și de paginile noastre de socializare, iar prietenul meu se ocupa de mobilierul din lemn pe care urmează̆ să îl postam. Cu timpul ne dorim să extindem gama de produse produse şi să facem angajări.”

pat hamstock

  • Ce te-a determinat să deschizi acest magazin online pentru câini și pisici?

„Dorința am avut-o de mult, dar cred că punctul decisiv care m-a determinat să nu mai stau nicio clipă a fost prietenul meu care m-a încurajat foarte mult, deoarece el ştia că sunt pasionată de această zonă de creație”

  • Ne poți detalia întregul proces al confecționării unui pat?

„Confecționarea unui pățut este realizată exclusiv de mine, de la tăierea tiparelor până la cusut şi umplut. În funcție de model aloc şi timpul necesar. Dacă lucrez la un pat mărimea S, timpul de lucru se ridică la aproximativ 50 de minute, pe când la unul XXL pot spune că poate lua și 100 de minute.

Încercăm să folosim materiale cât mai bune și să fie exact ce mi-aş dori eu să cumpăr pentru câinele meu și pentru animalele părinților mei. Materialul impermeabil îl folosesc special pentru a proteja salteaua și pentru a fi mai comod stăpânilor să o curețe. Practic în momentul în care s-a murdărit patul se scoate husa și se băgă la spălat. Acel material impermeabil protejează salteaua care nu trebuie spălată niciodată.”

  • Cui i se adresează produsele Hamstock?

Există o problemă în a găsi culcuşuri, paturi sau orice fel de accesoriu pentru câinii de talie mare și foarte mare, de aceea venim în sprijinul iubitorilor de animale. Bineînţeles, noi ne dorim ca tot ceea ce facem să se adreseze tuturor cățeilor şi pisicilor, de la mic la mare.”

pat pentru pisici

  • Ce planuri de viitor aveți?

„Pentru viitor ne dorim să aducem stăpânilor de patrupezi o gamă mai largă de produse din care ei pot alege. Ne propunem să aducem și hrana, tratamente și alte lucruri care sunt esențiale pentru prietenii noştri”.

  • Unde vă pot găsi viitorii clienţi?

„Cei ce își doresc să vadă produsele noastre, ne găsesc pe adresa de facebook Hamstock sau pe Instagram @hamstock.românia. În curănd vom lansa şi site-ul.”Lasă un răspuns

Site creat de