Politic, Important

A fost lansată licitaţia pentru proiectarea Spitalului Regional de Urgenţă Cluj

Avantajele unui spital privat: ce beneficii au pacienții care aleg această variantă

Ministerul Sănătății a lansat procedura de licitaţie restrânsă pentru achiziţia serviciilor de proiectare a lucrărilor aferente proiectului de construire a Spitalului Regional de Urgenţă Cluj.

Valoarea estimată a contractului este de 68.604.513,80 lei fără TVA, iar depunerea candidaturilor se poate face până pe 17 februarie 2020.

După cum am mai declarat, lansarea marilor proiecte de infrastructură reprezintă un punct strategic în programul de Guvernare. Este al doilea spital regional, după cel din Iaşi, pentru care am lansat oficial procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare. Câştigătorul desemnat are termen 1 an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitaţie şi construcţia efectivă a spitalului”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Spitalul Regional de la Cluj va pune la dispoziția pacienților din zona de nord-vest a țării un număr de 849 de paturi, la care se adaugă centrel ambulatorii integrate.

Proiectele pentru spitalele regionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova au toate avizele în termen conform certificatelor de urbanism, inclusiv acordul de mediu, iar în luna februarie 2020, estimăm semnarea contractelor de finanţare”, mai precizează ministerul Sănătății.Lasă un răspuns

Site creat de