Din Oras

A inceput a patra etapa de dezinsecţie la Cluj-Napoca

dezinsectie cluj
Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 115 iulie 2015 a patra acţiune de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acţiunea se va desfaşura intre orele 21.00 şi 5.00. in cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazuta se va decala si/sau prelungi.
Substanţele folositein acţiunea de dezinsecţie sunt K”OTRHINE EC 25 – insecticidpentru combaterea adulţilor şi BAYICIDAL 25 WP – insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele menţionate sunt avizate de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xnrespectiv Xi de toxicitate şi se regasesc in Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana.
Acţiunea se desfaşoara in conformitate cu prevederile legale:
Legea 101/2006 a serviciului de salubrizare a localitaţilor;
Ordinul nr. 119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igiena şi sanatate publica privind mediul de viaţa al populaţiei
– Regulamentul de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie din municipiul Cluj-Napoca, aprobat prin HCL NR. 184 din 28 martie 2006.
Pentru eficienţa, activitatea de dezinsecţie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public, cat şi privat la nivelul localitaţii, motiv pentru care facem un apel cetaţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsecţia pe proprietaţi, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu acţiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

 Lasă un răspuns

Site creat de