Din Oras, Important

A început instalarea senzorilor City Parking: şoferii vor afla direct pe telefon unde sunt locuri de parcare libere în centrul Clujului (FOTO)

senzori parcare cluj 2020

Instalarea senzorilor din proiectul “City Parking” a început în zona I a municipiului Cluj-Napoca.

Sistemele au fost deja instalate în zona ANAF, pe Aleea Învățătorului, respectiv în Piața Ștefan cel Mare.

Lucrările continuă săptămâna aceasta cu străzile V. Babeș, Samuel Micu, Clinicilor, Baba Novac și Universității.

Prin City Parking, conducătorii auto vor fi ghidați către cel mai apropiat loc liber de parcare din zona I. În total, peste 1.200 de senzori vor fi instalați și conectați la aplicația server.

Prin proiectul City Parking, clujenii vor putea vedea în timp real, direct pe telefonul mobil (smartphone), care sunt locurile de parcare libere din zona centrală (I). Acestea sunt identificate prin intermediul unui sistem integrat de gateway-uri, senzori și aplicații.
Pentru cetățean, va fi suficient să instaleze aplicația City Parking și astfel să aibă la îndemână o hartă “real-time” utilă pentru parcare în unele dintre cele mai circulate zone din oraș.

Câștigătorul licitației pentru implementarea noului sistem de parcare în zona centrală este Telekom România Communications, cu subcontractantul clujean Life Is Hard. Valoarea contractului este de 956.026 lei (fără TVA).

senzori parcare cluj 2020Lasă un răspuns

Site creat de