Uncategorized

A început sezonul de schi pe pârtia de la Buscat (FOTO)

pârtia de la Buscat

A început sezonul de schi pe pârtia de la Buscat. Buscat Ski&Summer Resort a dat pe 1 ianuarie undă verde noului sezon de schi. Pentru iubitorii sportulurilor de iarnă este timpul să îşi scoată clăparii, schiurile, snowboard-urile și chiar și săniile din debara pentru că la Buscat se schiază.

Administratorii stațiunii Buscat au muncit din greu ultimele săptămâni pentru a putea deschide Noul An așa cum trebuie. Chiar dacă nu a nins, pârtia albastră este acoperită complet datorită sistemului complex de producere a zăpezii artificiale.

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de 3 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:

– Pârtia Albastră: 1300 m – deschisă

– Pârtia Roșie: 800 m – închisă

– Pârtia Neagră: 900 m – închisă

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca, este locul perfect chiar și numai pentru o scurtă evadare din oraș. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor la baza pârtiei. Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea mai ozonificată zonă din România, a doua din Europa, iar peisajul e de poveste!

Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari. Zilele de extraweekend vin cu reduceri pentru toată lumea.

Programul pârtiei este:

Luni-Vineri: 10:00-16:00

Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00Lasă un răspuns

Site creat de