Studentie

A început „Spectrum” – festivalul Universităţii Tehnice din Cluj – Napoca

spectrum

Festivalul Universității Tehnice este un proiect are aduce împreună studenți din Cluj-Napoca timp de două săptămâni printr-o varietate mare de activități care pun accentul pe dezvoltare prin creativitate și divertisment.

Anul acesta, proiectul va avea loc în perioada 13-26 mai și include peste 20 de activități pe parcursul celor două săptămâni.

Universitatea servește drept cadru al perioadei studenției, în care reușim să ne cunoaștem cu adevărat pe noi înșine, dar și să stabilim relații și prietenii ce durează o viață întreagă.

Astfel, din dorința de a sărbători Universitatea Tehnică și spiritul studențesc, a luat naștere Festivalul Universității Tehnice, acesta fiind o colecție de evenimente, training-uri și workshop-uri ce sunt menite să completeze activitățile noastre de zi de zi și să ne aducă împreună pentru o ultimă perioadă de relaxare.

Pentru a încuraja participarea la activitățile festivalului, acestea sunt punctate și premiate cu diverse goodie-uri. Punctele vor fi folosite la final pentru a determina câștigătorul/echipa câștigătoare a unui WEEKEND de neuitat la o cabană, în orice dată!„, au transmis organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii, dar şi formularele de înscriere pot fi găsite aici.Lasă un răspuns

Site creat de