Din Zona

A juca sau a nu juca la loteriile live, aceasta este dilema! Află care sunt motivele pro și contra

loterii live

Jocurile de noroc din mediul online sunt destul de diverse, mai ales dacă te orientezi către un operator care să îți pună la dispoziție un portofoliu bogat. Cel mai adesea, este vorba atât de cantitate, adică de câte titluri există, dar și de calitatea lor și de cât de diferite sunt între ele.

Acest principiu se aplică și în zona de lotto, mai ales de când cazinourile virtuale au observat că există o creștere considerabilă a interesului gamblerilor pentru această nișă. Spre deosebire de plasarea biletelor la agențiile stradale, cele de pe internet au câteva plusuri foarte mari.

Spre exemplu, poți să vezi rezultatele loto Superbet oricând după ce au fost afișate, de pe desktop sau de pe mobil, în funcție de cum ai acces la net. Contează foarte mult să poți să îți încerci norocul atunci când simți că este prezent, iar operatorii offline sunt mai inaccesibili.

Dintre toate loteriile online, câteva ies în față pentru că evenimentele lor sunt transmise live. Ce înseamnă acest lucru? De ce este un plus pentru orice gambler să se îndrepte către versiunile lotto transmise în timp real? Ei bine, citește în continuare și vei afla principalele 3 avantaje!

TOP motive pentru care să plasezi bilete la loteriile live

Lista avantajelor ar fi destul de cuprinzătoare, iar fiecare jucător probabil că vede alte plusuri, în funcție de cum îi afectează pozitiv modul în care își desfășoară activitatea. Însă, se poate face o sumarizare a acestora, unde intră cele care sunt valabile pentru majoritatea gamblerilor.

  • Afli mai repede rezultatele –  Cel mai adesea, pe platforma operatorilor apar numerele care au fost extrase la peste 15-20 de minute după ce evenimentul a fost încheiat. Optând pentru cele cu evenimente live, nu vei mai trece prin perioada de așteptare deoarece vei afla instant dacă te îndrepți către drumul spre câștig cu biletul respectiv.
  • Este o experiență mai intensă – Multe loterii transmit event-urile sub formă de animație, nu neapărat ca la un show Tv. Însă, pachetul de stări prin care vei trece este incomparabil cu aflarea târzie a numerelor care au ieșit câștigătoare. Adrenalina va fi la cote mult mai înalte dacă te orientezi către variantele unde evenimentele sunt transmise în timp real.
  • Simți că participi direct și ai o gamă mai diversă de emoții – Este cu mult mai interesant să fii implicat atât de direct în evenimentul unei loterii când este vorba de exragerile pe care le are. Vei fi cu sufletul la gură pentru fiecare bilă care este extrasă, iar emoțiile vor fi cu mult mai intense ca atunci când vezi rezultatele listate pe site-ul operatorului la minute sau ore după ce s-a încheiat evenimentul.

Un aspect foarte delicat trebuie să fie avut în vedere – există posibilitatea ca din cauza emoțiilor de moment să ai tendința de a plasa până când ai rezultatele dorite. Asta se întâmplă mai ales când este vorba de loteriile live, care au și evenimente la doar câteva minute distanță. Ține minte mereu că această activitate nu vine cu siguranță și este bine să te organizezi financiar din timp, să îți respecți planul și să fii rațional când vine vorba de șansele de câștig!

Este extrem de important să joci responsabil la un cazino, online sau offline, indiferent de categoria pe care o preferi. În cazul loteriilor ai posibilitatea să duci adrenalina și emoțiile la un cu totul alt nivel optând pentru variantele lotto live. Dar, indiferent de cât de norocos te simți sau de ce versiune alegi, investește moderat!

Pentru a-ți mai diminua din riscuri, poți să îți faci cont la operatorii online care în programul de fidelizare vin și cu pachete de beneficii ce se aplică pentru loterii. Ar fi mult mai ușor să te distrezi știind că ai ceva mai multe șanse de reușită, fără să scoți prea mult din propriul buzunar, nu?Lasă un răspuns

Site creat de