Din Zona, Uncategorized

A venit iarna in judetul vecin! Se circula in conditii de iarna (FOTO)

12242306 874353792633190 1786256502 n

Meteorologii au emis inca de ieri o avertizare conform careia vremea va deveni instabila si se va raci accentuat. Conform atentionarii care este valabila pana luni, vântul va prezenta intensificări la munte, unde pe creste rafalele vor depăşi 80…90 km/h, dar local şi în restul ţării, cu viteze de până la 50…60 km/h.

În special în a doua parte a zilei de duminică, 15 noiembrie, în nordul Carpaţilor Orientali va ninge, iar în celelalte masive montane, la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Astfel de manifestări vor fi posibile şi în Maramureş şi în nord-estul Transilvaniei.

Astazi, primii fulgi de nea au inceput sa cada in Cavnic, judetul Maramures, dar si pe DN18, in Pasul Gutai, care leaga orasul Baia Mare de Sighetu Marmatiei. Conform soferilor care au tranzitat acest drum in cursul zilei de duminica, acolo ninsoarea era abundenta, iar zapada s-a asezat intr-un strat destul de consistent pe partea carosabila, scrie Dejeanul.ro.

Ninge abundent și la Cavnic, dar și în zona Borșa, în pasul Prislop pe DN18. Ninsoarea abundentă continuă, iar mulți șoferi nu mai pot înainta din cauza zăpezii de pe partea carosabilă.Lasă un răspuns

Site creat de