IT

Abonamentul internet ales în mod corespunzător poate aduce avantaje pe plan personal şi profesional clienţilor

laptop working cluju.ro

Din ce în ce mai mult este recunoscută importanța internetului în societatea modernă actuală. Fie că lucrează de acasă sau nu, comunica cu rudele sau cu prietenii aflaţi la distanţă, învaţă în mediul online sau pur şi simplu se distrează pe net urmărind filme, emisiuni şi jucându-se, un abonament internet se va dovedi mai mult decât eficient şi necesar. Viaţa fără internet nu mai este viaţa în ziua de azi, fie că este folosit pe telefon, pe tableta sau pe laptop, de aceea abonamentul selectat trebuie să fie pe placul clienţilor.

Internet fără fir sau la priză? Care este mai avantajos?

În ziua de azi, există numeroase variante pentru internetul montat acasă. Acesta poate fi fără fir, cu un router wireless gratuit, reducere la abonament în prima jumătate de an, instalare gratuită şi posibilitatea de a descarca şi de a încărca fişiere la o viteză foarte mare de până la 940 de Mbps la descărcare şi 450 Mbps la încărcare prin FTTH.

Internetul fără fir este mai mult decât eficient pentru cei care doresc să lucreze de acasă din orice încăpere, să aibă internet pe orice dispozitiv şi să nu plătească o mică avere penru avantajele pe care le are.

Pe de altă parte, internetul la priză oferă clienţilor un router wireless gratuit, instalare gratuită, precum şi trafic nelimitat, fiind o variantă foarte eficientă pentru cei care au nevoie de internet că de aer.

Internetul prin fir- avantaje şi tehnologie

În funcţie de zona în care locuiesc clienţii, agenţii responsabili cu încheierea acestor abonamente pot oferi internet prin fir la diferite viteze, folosind diferite tipuri de tehnologie pentru transmiterea datelor, agenţii fiind cei care pot decide care din tehnologii oferă cele mai multe avantaje, şi anume:

  • FTTH – cea mai mare viteză de download posibilă, de până la 940 Mbps;
  • FTTB – cea mai bună viteza de download de până la 100 Mbps şi stabilitate garantată de distanţă mică de la hub-ul din bloc la routerul din locuință;
  • VDSL – internet perfect cu o viteză de download de până la 100 Mbps;
  • ADSL – cu o viteză de download de până la 20 Mbps ce oferă clienţilor posibilitatea de a viziona lejer conţinut online.

Internet la priză – avantaje şi tehnologii

Nu în ultimul rând, poate cea mai eficientă varianta de abonament la internet şi preferată de toată lumea este reprezentată de internetul la priză. Pentru cei care au chiar şi o singură priză liberă în locuinţă, internetul la priză este mai mult decât un serviciu, este un “prieten bun”, care se remarcă prin puterea de acoperire şi mobilitatea să. Internetul la priză este o opţiune foarte bună atunci când clienţii nu pot sau nu doresc să se încurce de fire prin întreaga casă.

Concret, internetul la priză conţine un router, o cartelă GSM 4G incorporata, oferă trafic nelimitat, o viteză foarte bună în zonele cu acoperire a semnalului 4G şi foarte multe avantaje demne de luat în considerare înainte de a semna un contract.Lasă un răspuns

Site creat de