Uncategorized

Absolvent al Universitatii Tehnice Cluj, ranit in Colectiv. Se strang donatii

andrei szilagy colectiv

Andrei este unul dintre tinerii implicați în tragedia de la Colectiv din data de 30 octombrie 2015. Andrei este fost student al Facultății de Construcții din Cluj-Napoca, promoția 2011-2015, absolvent al Specializării CCIA. Acum este student la Masterat la Universitatea Tehnică de Construcții București. De origine este băimărean.

Marti a fost transferat în Belgia la spital. Medicii au decis acest lucru, iar starea lui s-a îmbunătățit: vorbește, manâncă, merge, citește, caile respiratorii sunt bine în momentul de față. A început cu operațiile de grefare, recuperarea o să fie lungă și costisitoare.

Facem un apel către toți studenții Facultății de Construcții, a Cadrelor Didactice și către toți cei care doresc să-l ajute.

În acest sens se pot face donații în contul IBAN RO50BTRL01301201Z20434XX  deschis pe numele SZILAGYI ANDREI CATALIN la Banca Transilvania.

Sau în contul Asociației Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca RO75BTRLRONCRT0288719001 deschis la Banca Transilvania.

(Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Constructori din Facultatea de Construcții din Cluj-Napoca)

De asemenea vom merge prin sălile Facultății de Construcții și Clădirile Universității Tehnice pentru a aduna bani pentru Andrei. Toți banii adunați de la studenți și cei depuș în contul ASCUT vor fi depuși în contul lui Andrei.  Fiecare contribuție va ajuta la recuperarea lui Andrei.

Hai Andrei, noi suntem alături de tine” ii transmit colegii din cadrul Asociației Studenților Constructori din Universitatea Tehnică  din Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de