IT

Accesoriul smart care te va ajuta când faci sport

Accesoriul smart

Modul în care facem activităţile sportive s-au schimbat în ultimii ani, odată cu aparatia accesoriilor smart.

Acestea ne fac viaţa mai uşoară şi ne ajută să ne monitorizăm cu exactitate timpul, caloriile arse, precum şi alte statistici atunci când vine vorba de sport.

În articolul de astăzi, dorim să vă prezenta un accesoriu smart care te poate ajuta atunci când îţi petreci timpul făcând exerciţii fizice.

Huawei Watch Fit este dotat cu un display dreptunghiular AMOLED superb cu diagonală de 1.64″ şi rezoluţie HD+ 280 x 456. Este pregătit să-ţi ofere o experienţă de vizualizare ultra-clara, pe un ecran lat. Nu-ţi fă griji de lumina soarelui datorită funcţiei de asjutare automată a luminozităţii. Exprimă-ţi stilul personal şi starea de spirit zi de zi cu cele şase feţe de ceas tip Always-On Display.

Personalizarea temei pentru a se potrivi aspectului tău din fiecare zi, prin fete de ceas de culori diverse. În afară de fetele de ceas oficiale, poţi selecta şi altele din Watch Face Store unde se găsesc o mulţime de fete de ceas incredibile. De asemenea, îţi poţi personaliza propria faţă de ceas folosind orice fotografie din dispozitivul tău mobil.

Textura cu suprafaţa măta a ramei ceasului se potriveşte perfect curelelor de ceas colorate şi delicate, oferind un design premium şi robust. Cu accesoriul smart Huawei Watch Fit vei avea în permanenţă un aspect sofisticat şi modern.

Huawei Watch Fit îţi oferă statistici precise şi în timp real pentru exerciţii fizice, pentru 11 moduri de activităţi sportive profesioniste, printre care atletism, înot şi ciclism. Cele 85 de moduri personalizate pentru exerciţii fizice te ajută să-ţi valorifici potenţialul, indiferent dacă eşti pasionat de yoga sau de antrenament de mare intensitate pe intervale; de asemenea, ceasul îţi monitorizează în timp real ritmul cardiac, consumul de calorii şi durata antrenamentului. Bucură-te de noul smartwatch Huawei.

Datorită tehnologiei de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeen™ 4.0, acest ceas inteligent realizat de compania Huawei îţi poate monitoriza cu acurateţe ritmul cardiac, în timp real, pe parcursul întregii zile şi chiar atunci când dormi. De asemenea, poate detecta în timp util dacă ritmul tău cardiac depăşeşte limitele normale şi îţi poate transmite un memento prin care îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie în mod curent pentru a-ţi proteja sănătatea.

Pentru că îţi trimite în timp util notificări legate de mesaje SMS, apeluri primite, evenimente din calendar şi alte activităţi de pe aplicaţii de reţele sociale, HUAWEI WATCH FIT te ajută să nu mai ratezi lucruri importante pentru tine.

Începe oricând să te antrenezi cu accesoriul smart Huawei Watch Fit, fără să fie nevoie să mai cauţi videoclipuri demonstrative pentru exerciţii fizice. Acest ceas îţi oferă 12 tipuri de exerciţii fizice rapide animate cum sunt Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper, inclusiv 44 demonstraţii de mişcări standard. Bucură-te din plin de timpul tău liber, de pauzele de cafea sau de perioadele de leneveala din weekend, folosind acest ceas inteligent pentru a te menţine în formă fizică bună.Lasă un răspuns

Site creat de