Timp liber

Accesul la concertul lui Zucchero de astăzi, de la Sala Polivalentă, permis de la ora 19:00

Zucchero

După 37 de concerte de promovare a albumului „Black Cat” în orase precum: Paris, Londra, Praga, Munchen sau Geneva și 11 concerte sold-out, la rând,  pe aceeași scena, situată pe Arena din Verona cu peste 150 000 de spectatori, Zucchero ajunge pentru prima dată  și la Cluj Napoca (pe 12 noiembrie), urmând ca în data de 14 noiembrie, artistul să suțină un concert și în București. Artistul este nerăbdător să întâlneascp publicul român și susține că: „Iubește românii, dar mai ales, româncele. Sunt femei foarte frumoase și le aștept să dansăm împreună.”

Spectacolul de la Cluj va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, la Sala Polivalentă și va începe la ora 20:00, iar artistul italian promite publicului o seară specială și o călătorie în întregul său repertoriu cu hit-urile: „Senza una donna”, „Baila”, sau „Guantanamera”.

 

Accesul spectatorilor la eveniment va fi permis începând cu ora 19.00, în condiţiile în care concertul începe la ora 20.00, iar organizatorii recomandă oamenilor să vină din timp, pentru a evita aglomeraţia. Un alt aspect important este cel legat de parcare, participanții la eveniment vor beneficia de parcare subterană a Sălii Polivalente în mod gratuit.

 

Pe ultima sută de metri, biletele pot fi cumpărate online de la toate marile agenții de ticketing și/sau de pe siteul www.dieselevents.ro.

În ziua evenimentului biletele se vor putea cumpăra de la casieria Sălii Polivalente începând cu ora 12:00.Lasă un răspuns

Site creat de