Din Oras

Acţiune a poliţiştilor în Mărăşti pentru prevenirea accidentelor rutiere

Mărăşti

Polițiștii clujeni au acționat azi, 9 februarie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în Mărăşti pentru prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați pietoni.

Polițiștii rutieri și cei de prevenire, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au desfășurat o acțiune în Mărăşti prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere în care sunt implicați pietoni.

politisti marasti actiuneActivitatea a vizat informarea conducătorilor auto cu privire la obligația acestora de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii, fiind distribuite calendare cu mesaje preventive în acest sens.

Neacordarea de prioritate pietonilor reprezintă o cauză principală în producerea accidentelor rutiere. Astfel, prin activitatea de azi din Mărăşti, polițiștii au încercat să îi facă pe conducătorii auto să conștientizeze  riscurile pe care și le asumă în momentul în care aleg să încalce regulile privind prioritatea și să le aducă în atenție faptul că, înainte de toate, siguranța primează!Lasă un răspuns

Site creat de