Uncategorized

Acţiune caritabilă inedită la Cluj! Cumperi o rochie de mireasă, iar 50% din preţ va fi donat

maya fashion cluj actiune caritabila www.cluju.ro

Maya Fashion Cluj-Napoca va organiza un eveniment caritabil odata cu lansarea noii colectii 2016 de rochii de mireasa. Prezentarea se va desfasura joi, 3 decembrie, intre orele 19-21 la sediul salonului de pe strada Eroilor nr. 12, ap.7A, etajul 1. La prezentare veti putea admira rochii din noile colectii Fantasy, Sublime si Rhapsody, create de catre designerul autohton Mariana Florea si veti descoperi ultimele trenduri in materie de rochii de mireasa.

Dupa prezentare se va lansa si campania caritabila. Daca veti achizitiona o rochie din noile colectii 2016 in perioada 4 – 19 decembrie 2015, Maya Fashion va dona 50% din incasari catre Centrul Manstirii Dumbrava pentru adapostirea copiilor fara familii, Sectiei de Oncologie Pediatrica Cluj si Casei de Copii „Maica Domnului” din Cluj Napoca.

In urma actiunii caritabile, 50% din banii stransi vor fi donati in trei locuri. Este vorba de copiii orfani crescuti de catre maicile si preotii Manastirii Dumbrava, copii care sunt internati la Oncologie Cluj si care nu isi permit tratament si unei case de copii din Cluj Napooca.

Astfel 50% din suma stransa in perioada 4-19 decembrie va fi impartita dupa necesitatea fiecareia dintre cele locatii.

Toate donatiile vor fi facute prin contract de donatie in prezenta unui reprezentant al fiecarui sponsor/partener. Numim sponsor/partener acea entitate care ne ajuta sa ajungem la cat mai multe mirese carora vrem sa le oferim pe langa zambetul acela unic cand o mireasa spune „DA” rochiei de mireasa si sansa ca prin fericirea ei, sa ajute copiii in nevoie.

Ne dorim ca acesti copii sa ajunga mari si sanatosi, sa isi doreasca si ei o familie si, implicit, o rochie de mireasa frumoasa, deoarece majoritatea femeilor viseaza sa traiasca o data in viata visul unei printese.

Am ajuns la aceasta decizie de organizare a evenimentului, fiindca am avut mame care ne povesteau ca fiicele lor sunt bolnave si desi nu isi permit rochia de mireasa care le place, ele ar da orice sa le implineasca visul si sa isi faca fetitele sa se simta precum printesele. De fiecare data am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru ca o mireasa sa nu plece cu dorinta neimplinita si ne-am hotarat sa incercam sa <<taiem raul din radacina>>” a declarat pentru Cluju.RO, Raluca Maria Breban, proprietara salonului Maya Fashion.Lasă un răspuns

Site creat de