Social & Cultura, Important

Acţiune de ecologizare în satul Cetan din Cluj desfăşurată de un grup de copii

Acţiune de ecologizare în satul Cetan din Cluj desfăşurată de un grup de copii

Un grup de copii, care locuiesc în satul Cetan, comuna Vad, și-au propus să curețe toată localitatea.

Și mai mult decât atât, drumul de la intrare în comună, de o parte și de alta, e plin de ambalaje, cel mai probabil aruncate pe geamurile mașinilor. Au pornit la pas și l-au curățat pe jumătate. Vor continua.

Președintele Asociației Vreau să trăiesc liber, Magdalena Rus, prin intermediul căreia se derulează aceste activități, încearcă să formeze echipe și în celelalte sate din comună, pentru a da o nouă față localităților.

Are sprijinul Primăriei, al primarului comunei, David Prunean și speră ca împreună să ducă la bun sfârsit acest proiect ambițios.

Dragi cetățeni care treceți pe drumul ocolitor de la intrare în comuna Vad, vă rugăm să nu mai aruncați ambalajele pe geamul mașinii. Noi am curățat astăzi, jumătate din drum, a fost un efort mare pentru noi. Am făcut asta, de dragul naturii, pentru că iubim curățenia și frumosul. În speranța că mesajul nostru va ajunge la voi și veți ține cont de dorința noastră, vă mulțumim foarte mult!„, a transmis Magdalena Rus.

Copiii participă la astfel de activități de ani de zile, provin din două familii, cu 9, respectiv 6 frați. Au fost beneficiari în proiectul Toți copiii azi zâmbesc, proiect de prevenire a abandonului școlar, derulat prin intermediul Fundației Someș, începând cu anul 2013, al cărui coordonator este Psiholog Magdalena Rus. Copiii iubesc natura și înțeleg că e important să trăim într-o lume curată, cu locuri frumoase.

Puteți sprijini activitățile Asociației Vreau să trăiesc liber donând aici.

ecologizare cetan cluj

 

ecologizare sat cetan e1618727093418

 

actiune de ecologizare cetan e1618727172849Lasă un răspuns

Site creat de