Din Zona, Important

Acţiune de împădurire lângă Cluj-Napoca. Vor fi plantaţi 15.000 de puieţi de arbuşti

digging 704661 1280

Asociatia CERT-Transilvani , Detasamentul de Interventie in Caz de Dezastre, continua seria actiunilor din cadrul programului “ CERT sprijina mediul inconjurator”  si demareaza Campania de impadurire, primavara 2017.

Cea de a V-a editie a Actiunii locale de impadurire va avea loc in data de 1 aprilie, in  zona Hoia-Suceagu, aflata in apropierea orasului Cluj-Napoca, cu sprijinul Romsilva si al autoritatilor locale, care ne-au pus la dispozitie o suprafata de teren de  3 ha. si un numar de 15.000 de puieti de arbusti.

Cei peste 400 de voluntari ai Asociatiei CERT-Transilvania si-au ascutit cazmalele, si-au suflecat manecile si sunt pregatiti sa traga un nou semnal de alarma : fiecare cusma de deal din Transilvania trebuie reimpadurita!

Ne-am propus realizarea pe termen lung a unei campanii de constientizare si responsabilizare a comunitatii cu privire la importanta revitalizarii padurilor, iar actiunea din 1 aprilie 2017, marcheaza o noua batalie castigata in favoarea viitorului generatiilor urmatoare.

In acelasi timp, dorim sa oferim adolescentilor si tinerilor care ni se alatura in acest demers, cea mai buna educatie in ceea ce priveste “targul” incheiat cu natura: pentru tot ceea ce ne daruieste trebuie sa ii oferim ceva in schimb!

Fie ca sunteti membru al societatii civile, al administratiei publice, al mediului privat sau al mass-media, va invitam sa ne fiti alaturi, pe 1 aprilie 2017, la Actiunea de impadurire desfasurata de Asociatia CERT-Transilvania.” au transmis organizatorii actiunii.Lasă un răspuns

Site creat de