Social & Cultura

Acţiunea caritabilă CamForCharity ajunge la cea de-a treia ediţie

camforcharity1

Echipele Studio20 din întreaga lume vor participa sâmbătă, 5 septembrie 2020, cu ocazia Zilei Internaţionale a Carităţii la cea de-a treia ediţie a evenimentului #CamForCharity.

Deja cunoscuţi pentru rolul lor activ în comunitate, de la acţiuni pro-educatie la campanii de colectare de gunoaie alături de cei de la Let’s Do It România, precum şi susţinerea copiilor cu afecţiuni din spectrul autismului, Studio20 organizează în 2020, pentru al treilea an consecutiv, campania #CamForCharity.

Astfel, sâmbătă, 5 septembrie 2020, manageri, traineri, ingineri, specialişti de marketing şi întreg personalul administrativ din cele 33 de sedii din România, Cehia, Ungaria, Statele Unite şi Colombia vor fi live pe noua platformă mainstream Stars.Live.

Toate câştigurile obţinute vor fi dublate de Studio20 şi donate către copiii şi mamele care au nevoie de aceste resurse.

camforcharity2

“Anul acesta am ales trei campanii în loc de una singură. După atente considerări şi după un brainstorming cu echipele noastre din toată lumea, pentru că este incredibil de greu să alegi o singură caritate, ne-am hotărât asupra acestora:

https://secure.givelively.org/donate/integratenyc-inc/1-1-million-dollars-for-1-1-million-students

https://www.globalgiving.org/projects/stop-violence-against-women-in-times-of-the-covid/

https://www.globalgiving.org/projects/educatechidrenincolombia/” 

a declarat PR managerul Studio20, Andra Chirnogeanu.

Către cine se vor îndrepta, mai exact, fondurile:

  • Fundacion Patronato Maria Auxiliadora, o fundaţie din Colombia care îşi propune să ajute şi să prevină violenţa domestică în Columbia în timpul Covid-19
  • Fundacion ABLE, cu un proiect care îşi propune reducerea decalajului digital al copiilor și familiilor lor, oferind acces la conexiunea la internet şi la dispozitivele tehnologice pentru a reduce abandonul şcolar şi pierderea cunoştinţelor educaţionale din cauza crizei COVID-19
  • Integrate NYC, o organizaţie condusă de tinerii din New York, care lupta pentru egalitate şi integrarea studenţilor de orice culoare

După cele 24 de ore de campanie, suma adunată se dublează şi se împarte în mod egal între cele trei campanii de caritate alese anul acesta.

trener web cam modelek

Acţiunea se va desfăşura pe 5 Septembrie când toată echipa de suport şi management va intra online pe o nouă platforma de comunicare online lansată de Studio20 şi va transmite live timp de o oră. Ideea de a pune echipă din spatele modelelor să se logheze a fost mai întâi o metodă de training, pentru a înţelege mai bine provocările pe care le întâmpină un model de videochat non-nude, apoi s-a transformat într-o tradiţie care încearcă a ajute cei mai vulnerabili membrii ai unei societăţi globale din ce în ce mai puţin interesată de altceva decât propria satisfacţie.

Este important să le arătăm colegelor noastre că suntem alături de ele, că le apreciem muncă şi că le susţinem în lupta zilnică împotriva prejudecăţilor, a discriminării, a bigotismului şi ipocriziei. #GirlsFromStudio20, suntem mândrii de voi, ne vedem sâmbătă pe www.stars.live, a adăugat Andra Chirnogeanu.Lasă un răspuns

Site creat de