Din Oras

Activităţi preventive ale poliţiştilor cu elevi din Cluj

2.

Poliţiştii clujeni acţionează pentru promovarea măsurilor de autoprotecţie şi a creşterii gradului de informare a minorilor – participanţi la trafic, în vederea reducerii riscului de victimizare şi de implicare a acestora în accidente rutiere.

Poliţiştii de la prevenire şi cei de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au organizat o întâlnire cu elevi din cadrul unităţilor de învăţământ clujene.

Poliţiştii au promovat respectarea regulilor de circulaţie rutieră, dezvoltarea unui comportament antivictimal şi antiinfracţional în rândul minorilor şi adoptarea unei conduite preventive în trafic.

Elevilor le-au fost prezentate autovehiculele aflate în dotarea structurilor rutiere şi dispeceratul de monitorizare video al traficului rutier.

Întâlnirea a avut un caracter interactiv, poliţiştii prezentându-le elevilor situaţii concrete în care ar putea deveni victime ale unor accidente sau infracţiuni.

Informaţiile şi mesajele transmise au fost adecvate vârstei şi nivelului de înţelegere al copiilor.

Poliţiştii continuă acţiunile preventive, prevenirea victimizării minorilor şi a delincvenţei juvenile fiind o prioritate.Lasă un răspuns

Site creat de