Studentie

Adelina Munteanu și Laurențiu Duciuc – Miss & Mister Boboc ai FSPAC Cluj (FOTO)

balul bobocilor fspac

Balul Bobocilor FSPAC Cluj-Napoca a fost câștigat de perechea formată din Laurențiu Duciuc și Adelina Munteanu; echipa care a deschis seara dovedind că numărul de concurs nu a fost o simplă întâmplare.

Dinamism, seriozitate și entuziasm – descriu atmosfera din Euphoria din timpul spectacolului pus în scenă. Cu toate că evenimetul a avut loc marțea, cu o zi înainte de scurta vacanță de 1 Decembrie, Balul FSPAC a atras un număr însemnat de spectatori care s-au bucurat de context de la încreput până la final cu aceeași intensitate.

Au fost trei probe pe care participanții erau nevoiți să le ducă la bun sfârșit într-un interval de doua ore. Începând cu o prezentare condensată într-un dialog succint, menit să familiarizeze juriul cu perechile, continuând cu proba dansului colectiv și finalizând cu vestitle probe de originalitate, show-ul s-a afirmat a fi unul profesionist, îndrăgit de public și susținut de sponsori sonori.

IMG 3451

Organizatorii de la Student Squad au conceput un bal plin de viață, deloc plictisitor, având colaborarea activă a bobocilor cu care au legat relații de prietenie pe parcursul muncii de echipă. Evenimentul a fost moderat de Cornel Crișan care s-a asigurat că atenția publicului este constantă și curiozitatea nu lipsește, reușind să mențină înflăcărarea celor prezenți prin vitalitate și spontaneitate.

La prima proba, Lentiu (poreclă preferată de mister FSPAC 2017) și Adelina au avut o conversație amicală din care au reieșit numele, vârsta, specializarea pe care o urmează, interese și neînsemnate glume bazate pe stereotipurile cel mai des întâlnite despre olteni și maramureșeni, Adelina venind de pe lângă Târgu Jiu, iar Lentiu din Baia Mare. Lui îi place muzica în mod special, dansul fiind pasiunea principală și ea s a prezentat ca o gurmandă iremediabilă căreia îi plac activitățile fizice, astfel balanța echilibrându-se. Adelina, fostă gimnastă de performanță a încântat cu un șpagat, după care a gustat dintr-un baton de ciocolată tocmai pentru a exemplifica cele două mari pasiuni ale sale. La proba dansului, Lențiu s-a remarcat, pe departe, ca cel mai bun dansator, furând majoritatea privirilor. Proba de originalitatea le-a consacarat notorietatea printre perechi, fermecându-se unul pe celălat cu mișcări ritmate, pline de încredere molipsitoare care i-au adus în final împreună. Munca și dedicarea celor doi au fost elementele cheie ale unui moment viu, antrenant, negreșit cel mai bun din acea seară.

Decizia a fost una meritorie și publicul a validat-o printr-o explozie de aclamații și urale care nu exprimau altceva decât mulțumire și bucurie.

IMG 3185 1

Petrecerea a continuat cu reprezentația dj-ului invitat, Moonsound, care a electrizat încăperea cu melodii cunoscute sau noi, toate îmbinate într-un set structurat și adaptat după public. Voie bună, energie studențească, jocuri de lumini, proiecții pe pereți, mașini de fum, nimic nu a lipsit pentru a ademeni și pe cel mai timid la dans.

Un bal reușit conține trei ingrediente esențiale: organizare temeinică, boboci interesați și invitat care înțelege esența publicului pe care-l are în față. Balul FSPAC, încă o dată, nu a dezamăgit și a arătat din nou că reușește să închege un colectiv unit, frumos, capabil de muncă riguroasă.


Articol scris de Răzvan Murgu
Fotografii realizate de Anghel Lucian


Lasă un răspuns

Site creat de