Studentie, Important

Admitere de toamnă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Admitere de toamnă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își așteaptă viitorii studenți la cea de-a doua sesiune de admitere din acest an.

Înscrierile au început pe 10 septembrie, iar informații suplimentare legate de calendar, probe de concurs, numărul de locuri pe specializări pot fi găsite aici.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este preocupată permanent de cerințele pieței dar mai ales de inserția absolvenților pe piața muncii în domenii congruente cu cele de studii, adaptând mereu curricula și menținând un dialog constant cu angajatorii.

În acest an UTCN a fost reevaluată de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ARACIS) și a primit din nou calificativul ”grad de încredere ridicat” calificativ acordat pentru perioada 2018-2023, cu atributul de  universitate de cercetare avansată și educație, reconfirmându-și astfel poziția de top în rândul universităților românești.

Mai mult, în clasificarea QS World University Ranking 2019, UTCN este poziționată remarcabil (printre primele 500 de universități din lume) în următoarele 3 domenii: Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică și Electronică și respectiv Calculatoare și Tehnologia Informației.Lasă un răspuns

Site creat de