De Vazut, Important

Adrian Hoza – poliţistul din Cluj care îşi dedică timpul salvării animalelor

Adrian Hoza - poliţistul din Cluj care îşi dedică timpul salvării animalelor

Poliţistul Adrian Hoza din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a mai salvat un câine rănit şi abandonat.

Aflat în timpul programului de muncă la Bonţida, la Electric Castle, acesta a găsit stăpân unui câine abandonat care avea piciorul rupt.

De menţionat este şi faptul că Adrian a mai salvat un câine, în cursul anului trecut, când România se afla în starea de urgenţă.

„Aflăm dintr-un grup al iubitorilor de animale despre colegul nostru, Hoza Adrian, care, din nou, nu și-a putut „înfrâna„ grija pentru animale și „ a comis-o iar”..

Aflați în dispozitivul de menținere a ordinii publice în localitatea Bonțida, cu ocazia festivalului Electric Castle, colegii noștri de la Postul de Poliție Aluniș au dat peste un patruped care părea să aibă o afecțiune medicală la un membru, dar care nu voia să se îndepărteze prea mult de ei. Câteva strângeri de informații mai târziu și bănuiala le-a fost confirmată, câinele nu avea stăpân.

După cum e vorba, în teren trebuie să te orientezi repede, așa că Adrian și-a amintit de un prieten de-al lui care i-a spus la un moment dat că vrea un câine. Alea iacta est!

Bineînteles că de la capătul celalalt al „firului„ răspunsul a fost unul pozitiv. Maxi așteaptă acum întâlnirea cu medicul veterinar, programată deja, de la noul domiciliu, unde, la scurt timp după sosirea lui, o voluntară din cadrul unei asociații de protecție a animalelor i-a oferit primele consultații și tratamente„, este mesajul transmis pe pagina Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În imaginea din dreapta este câinele salvat anul trecut, iar în cele două din stânga este Maxi, patrupedul salvat în timpul Electric Castle.Lasă un răspuns

Site creat de