Din Oras

Aeroportul Cluj anunță două zboruri zilnice operate de Blue Air pe ruta Cluj-Napoca – București

Blue Air introduce zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Bucuresti

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță 2 zboruri zilnice care vor fi operate de  Blue Air pe ruta Cluj-Napoca – București (Otopeni)

Aeroportul Internațional „Avram Iancu”Cluj anunță faptul că începând cu programul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air va introduce al doilea zbor pe zi pe destinația Cluj-Napoca – București (Otopeni). Astfel, 12 frecvențe suplimentare de operare pe săptămână vor fi introduse pe destinația Cluj-Napoca-București (Otopeni).

Biletele de avion Blue Air sunt disponibile în sistemele de rezervări și online la tarife începand de la 89,99 lei (preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate).

În urma anunţului făcut de operatorul aerian Blue Air, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat a declarat:”Consiliul Județean Cluj salută decizia operatorului aerian Blue Air de a mări frecvențele pe această rută extrem de importantă și apreciată atât de mediul de afaceri cât și de ceilalți pasageri ai aeroportului.”

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a precizat: ”Aceste frecvenţe sporite şi tarife de călătorie mai mici pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti facilitează o conectivitate convenabilă cu capitala țării. Ne dorim ca introducerea zborurilor interne de către Blue Air să se bucure de un număr cât mai mare de pasageri.”

Programul de operare Cluj-Napoca- București-Otopeni

Segment Zilele de operare Ora de plecare Ora de sosire
*Din 30 oct

CLJ – OTP

123456_

12345_7

07:00

19:15

07:45

20:00

*Din 30 oct

OTP – CLJ

123456_

12345_7

07:40

20:00

08:30

20:50

 Lasă un răspuns

Site creat de