Din Zona

Află în ce petshop online găsești tot ce îți dorești pentru animalul tău de companie

Petshop-ul Peteco este un magazin online unde proprietarii de animale de companie pot găsi tot ceea ce îi interesează pentru micuții lor prieteni necuvântători.

Vrei un petshop online bine aprovizionat cu hrană, accesorii și produse de igienă pentru câini, pisici, rozătoare, pasări, pești, amfibieni și reptile? Vrei să alegi pentru animalele de companie pe care le ai dintre produsele provenind de la mai mult de 400 de branduri celebre în întreaga lume? Peteco.ro e locul unde trebuie neapărat ca să ajungi chiar acum!

În plus, față de argumentele de mai sus, vei găsi aici, la Peteco:

– mijloace de plată diverse, perfect sigure, dintre care îl poți alege pe acela preferat;,

– livrarea rapidă a articolelor comandate din acest petshop online;

– un serviciu de asistență clienți de calitate, ce o să vă satisfacă pe deplin  cerințele;

– garanția existenței unui raport excelent între calitatea produselor comercializate și preț.

Diferențe notabile comparativ cu alte petshop-uri online concurente:

  1. Gama foarte largă de produse, prezentate clar (text și foto), în așa fel încât să poți face comparații rapide între articole relativ similare, pentru a putea lua în final decizia corectă de cumpărare, care să fie exact în consens cu ceea ce dorești în calitate de client.2. Simplitate în efectuarea comenzilor. Deoarece este vorba de un petshop online cu articole pentru animale de companie ce își desfășoară activitatea non stop, clienții economisesc mult timp cumpărând de aici, deoarece comenzile se înregistrează instant, indiferent de ora la care sunt făcute, ele fiind preluate în ordinea înregistrării. Pe parcursul alegerii produselor, utilizatorii pot oricând ca să se răzgândească, să își redefinească coșul de cumpărături prin ștergerea sau adăugarea de produse.

    3. Se poate verifica oricând traseul comenzii de la înregistrare și până la momentul livrării către beneficiar.

    4. Serviciul de comunicare clienți este performant și se poate accesa conform orarului afișat pe site-ul magazinului online.

    5. Ușurință în efectuarea unor viitoare comenzi. Deoarece clienții trebuie să se înregistreze pe site-ul magazinului, ei pot avea oricând acces la comenzile anterioare în contul pe care îl au pe platforma Peteco.ro, așa încât dacă revin pot să se orienteze mai ușor cu privire la comandarea din nou a unor produse pe care le-au mai cumpărat și s-au convins deja că merită să le achiziționeze și în continuare (spre exemplu, anumite sortimente de hrană pentru animalele de companie pe care le dețin).

Având în vedere că există frecvent numeroase promoții și disconturi, chiar merită a face aici comenzi de produse pentru micuțele necuvântătoare de acasă.

Un lucru foarte bun la comenzile efectuate online în acest petshop online este faptul că în termen de 30 de minute de când acestea au fost trimise de către clienți către magazin, ele pot să fie modificate sau chiar anulate, contactând serviciul de asistență clienți pe chat sau online, prin mail.

Un singur lucru mai rămâne de menționat: dacă vă plac anumite accesorii pentru animăluțul dvs. de companie, comandați-le cât mai rapid cu putință, deoarece stocurile se epuizează foarte rapid date fiind calitatea superioară a produselor și prețurilor extrem de accesibile la care ele sunt comercializate!Lasă un răspuns

Site creat de