Din Oras

Afla totul despre reparatia pardoselilor de beton prin montarea stabilizatoarelor de rosturi

WhatsApp Image 2021 02 02 at 18.48.24

Daca detii o hala sau un parc logistic si te confrunti cu aparitia deplasarilor dalelor care formeaza pardoseala de beton, atunci cu siguranta iti doresti sa afli cum poti remedia aceasta problema cu un cost minim.

Traficul intern din interiorul halelor este ridicat, asa ca acesta este unul dintre motivele aparitieiinstabilitatii la nivelul rosturilor. Procesul profesional poate fi afectat intr-o masura destul de ridicata, prin urmare propunerea din partea specialistilor este montarea unor stabilizatoare de rosturi. In urma montarii, acesta exercita o forta care are rolul de a bloca dalele, astfel ca acestea nu se vor mai deplasa. Astfel, va fi recapatat echilibrul, iar pardoseala va redeveni un mediu prielnic pentru o buna desfasurare a tuturor activitatilor din interiorul acelui spatiu.

Evita producerea unor accidente

Accidentele produse de deplasarea dalelor pot fi grave, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa te orientezi cat mai curand posibil catre o solutie viabila. Cu certitudine, siguranta angajatilor tai este pe primul loc, insa si pastrarea marfurilor si utilajelor in cele mai bune conditii. Instabilitatea dalelor poate fi cauzata de compactarea inadecvata a terasamentului, astfel ca in urma exploatarii acesta se va tasa si placile se vor deplasa.

Dalele se deplaseaza pe verticala, astfel ca suprafata nu va mai fi plana, ci denivelata la nivelul rosturilor. Utilajele care distribuie marfa se pot destabiliza cu usurinta, astfel ca toata incarcatura poate cadea, si pe langa deteriorarea acesteia pot fi produse si alte accidente, unele dintre ele putand avea repercursiuni foarte grave.

Nu este necesar sa inlocuiesti dalele care s-au deplasat, ci poti monta stabilizatoare de rosturi pentru pardoseala din beton. In acest mod, vei beneficia de o intreaga serie de avantaje, aceasta fiind solutia noua si unica pe piata pentru aceasta problema.

Stabilizatorul de rosturi este un produs inovator, creat pentru a avea cele mai bune rezultate. Procesul de montare presupune doar cativa pasi simpli, pe care profesionistii ii vor executa cu acuratete, iar activitatea din interiorul halei nu va fi intrerupta pe parcursul montarii.

Imediat dupa remedierea instabilitatii rosturilor, procesul de munca se va putea relua fara a intampina niciun inconvenient. Costurile reparatiilor sunt scazute, iar montarea necesita o durata de timp scurta.

Profesionistii de la Larex Global Floor sunt foarte bine instruiti si detin aparatura de ultima generatie, astfel incat problema va putea fi solutionata mai repede decat te-ai fi asteptat. Stabilizatoarele vor putea fi montate la distanta de 1 m unul fata de celalalt, insa nu este o regula, pentru ca in functie de gradul de severitate al problemei, se pot monta la o distanta mult mai mica.

Beneficiile utilizarii acestui tip de produs iti vor aduce doar satisfactii pe termen lung, asa ca nu mai astepta si contacteaza echipa de specialisti pentru a te bucura de rezultate fantastice!

Colaboreaza cu cei mai buni specialisti

Cu o vasta experienta de peste 31 de ani in domeniul pardoselilor si hidroizolatiilor, compania “Larex Global Floor” va propune o solutie inovatoare pentru instabilitatea rosturilor. Stabilizatorul destinat rosturilor a fost creat din dorinta de a remedia acest tip de problema, intr-un timp scurt, fara a plati un pret ridicat.

Pentru mai multe detalii, poti contacta echipa de specialisti de la lgf-floor.ro, iar in cel mai scurt timp vei primi toate detaliile referitoare la procesul de montare, cat si costurile implicate.

Daca iti doresti savizionezi procesul de montare a stabilizatoarelor realizat de echipa Larex Global Floor, poti accesa link-ul urmator:

https://www.youtube.com/watch?v=qSB0Mjk90Yg

WhatsApp Image 2021 02 01 at 19.46.49 WhatsApp Image 2021 02 01 at 19.50.04 2 WhatsApp Image 2021 02 02 at 18.35.34Lasă un răspuns

Site creat de