Timp liber, Uncategorized

AFTERMOVIE DELAHOYA – Cum a fost la a XIX-a editie a celui mai longeviv festival de muzica din Romania

delahoya2

Oganizatorii celui mai longeviv festival de muzica electronica din Romania au publicat, in aceasta dimineata, OFFICIAL AFTERMOVIE de la editia a XIX-a Delahoya. Festivalul a avut loc pe 12 septembrie, in Valea Garbaului, langa Cluj-Napoca.

Peste 3000 de oameni au luat parte la o experienta de 24 de ore de muzica. Organizatorii le-au pregatit iubitorilor de muzica doua scene si douazecisitrei de artisti si DJ. Printre cei 23 de artişti prezenţi la festival s-au numarat Noisia, James Zabiela, Worakls, The Model, Shiver, Horace Dan D (fondatorul Delahoya), Otherside, Yellow şi Blanilla.

In acest an, in organizarea festivalului s-a implicat si echipa Electric Castle.

Festivalul Delahoya și-a luat numele de la Pădurea Hoia, unde au fost organizate primele ediții, ulterior acesta având însă loc și în alte spații, precum aeroportul Cluj-Napoca sau parcarea unui centru comercial. În 2015 și în anii care urmează, Delahoya se va <<stabili>> pe Valea Gârbăului. „Pădurea Hoia a fost gazdă bună vreme de mulți ani, dar e timpul să privim spre un viitor în care festivalul va crește tot mai mult. Valea Gârbăului este foarte aproape de oraș și oferă un spațiu mai generos, în contextul în care ne dorim să dezvoltăm festivalul de la an la an, crescând numărul de scene, artiști și activități alternative pentru participanți”, spun organizatorii.

 

foto: facebook.com

Delahoya 2015 – Official AftermovieDelahoya 2015 – Official Aftermovie

Posted by Delahoya on Friday, 18 September 2015Lasă un răspuns

Site creat de