Uncategorized

Agenția TAS – o nouă agenție în sprijinul brandurilor din Cluj

Agenția TAS

Agenția TAS Cluj Napoca anunță lansarea oficială a serviciilor de înregistrare de mărci la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, monitorizarea acestora, precum și consultanță în litigiile de proprietate industrială.

tas imagineÎn economia modernă, mărcile sau brandurile sub care se comercializează produsul au un rol deosebit de important în acțiunea de promovare a vânzarilor pe piața internă și externă. Mărcile sunt semne distinctive, folosite de companii pentru a identifica cu ușurință produsele si pentru a deosebi lucrările și serviciile lor de cele identice sau similare ale altor companii. Ajutând la identificarea produselor similare, prin comparația caracteristicilor va stimula îmbunătățirea calității produselor, lucrărilor și serviciilor de către fiecare producator concurent.

Prin adoptarea Ordinului nr.5/14.01.2016, O.S.I.M nu mai are obligația de a verifica existența unor mărci similare pe piață cu cele existente deja, odată cu depunerea cererii de înregistrare a unei mărci noi.

Anterior adoptării acestui ordin, O.S.I.M avea prerogativa de a verifica și incidența unor motive relative prevăzute expres de legea specială, a căror existență ar putea atrage respingerea cererii de înregistrare a unei mărci noi.

Seviciile oferite de agentie sunt:

  1. Inregistrarea marcilor si indigatiilor geografice la OSIM, OHIM, OMPI;
  2. Redactare opozitie si contestatie si reprezentare in fata OSIM;
  3. Monitorizarea marcilor si indicatiilor geografice inregistrare la OSIM, OHIM, OMPI;
  4. Reprezentare si asistare in fata instantelor de judecata in litigiile privind proprietatea industriala.

TrademarkAcest fenomen de înregistrare a mărcilor a luat amploare în ultimii ani și în Cluj Napoca, companiile oferă importanța majoră unei mărci în promovarea și comercializarea produselor și serviciilor lor.

Date contact: Adina Țimonea – consilier în proprietate industrială,

Tel: 0745160163


Lasă un răspuns

Site creat de