Din Zona

Agenţii de poliţie încadraţi din sursă externă şi-au început de astăzi activitatea în cadrul Poliţiei Cluj

incadrare politisti cluj

31 de agenţi de poliţie au intrat de astăzi în rândurile poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în urma promovării  examenelor de încadrare din sursă externă şi reîncadrare.

Cei 31 de agenţi de poliţie au fost întâmpinaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, care i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea atribuţiilor pe care le vor avea, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări, care implică devotament, seriozitate, bunăvoinţă şi fermitate.

Încă de azi, agenţii de poliţie au fost introduşi în tainele profesiei pentru care au optat, arătându-se nerăbdători să cunoască cât mai multe din ceea ce implică aceasta.

Agenţii îşi vor exercita activitatea în mediul rural, nu înainte însă de a urma cursuri de iniţiere în carieră menite să îi ajute în formarea unor deprinderi necesare pentru îndeplinirea sarcinilor.

În data de 11 iulie a.c., agenţii de poliţie vor depune jurământul de credinţă, după care vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică şi practică, organizat la unităţile de învăţământ ale M.A.I..

După absolvirea acestui curs, tinerii agenţi se vor alătura poliţiştilor mai experimentaţi din cadrul posturilor comunale de poliţie, sub îndrumarea cărora vor desfăşura activităţi.

După parcurgerea acestor etape şi promovarea examenului de definitivat, agenţii vor deveni polițişti cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.Lasă un răspuns

Site creat de