Uncategorized

Aglomeratia din Cluj schimba orele la care vor începe cursurile la şcolile din centrul orasului

aglomeratie cluj

Primarul Emil Boc a propus, astazi, in sedinta Consiliului Local modificarea orelor la care vor incepe cursurile la scolile din centrul Clujului. Astfel, scolile din zona centrala ar urma sa inceapa cursurile dimineata decalat la 8:15, 8:30 sau 8:45.

Propunerea edilului vine ca o solutie pentru a evita traficul sufocant existent deja in Cluj-Napoca. Lucrarile pe principalele strazi din municipiu vor continua si dupa inceperea noului an scolar, astfel incat problema aglomeratiei va fi si mai apasatoare pentru clujeni.

O alta propunere a lui Emil Boc ar fi unitatile de invatamant sa dispuna de o persoana care sa duca copiii de la masina parintilor in interiorul cladirii, astfel incat traficul sa fie decongestionat.

Deocamdata ideile primarului nu pot fi puse in aplicare pana cand acesta nu va discuta cu reprezentantii Inspectoratului Judetean Scolar Cluj.

Pe de alta parte, lucrarile pe mai multe strazi din Cluj-Napoca sunt departe de a fi finalizate. Calea Motilor va fi terminata pe 15 octombrie, iar strazile Avram Iancu si Horea ar trebui sa fie finalizate pana pe 15 septembrie.Lasă un răspuns

Site creat de