Din Oras

Ai nevoie de un acoperis din tabla faltuita? Iata ce este util sa cunosti

tabla faltuita

Indiferent ca ai nevoie de un acoperis pentru o constructie noua sau vrei sa reabilitezi o casa veche, este important sa achizitionezi produse de calitate. In felul acesta te asiguri ca vei face o investitie potrivita si vei beneficia de un acoperis rezistent in timp, adaptat pe stilul casei tale.

Descopera din randurile de mai jos tot ce este important sa cunosti despre un acoperis tabla faltuita.

Acoperis tabla faltuita

Daca alegerea ta se indreapta catre un acoperis din tabla faltuita, atunci este bine sa stii ca procesul prin care se obtine acest produs este unul de dublu faltuire. Datorita proprietatilor materialului, producatorul poate realiza acest tip de tabla sub diverse forme, adaptate cu constructia ta. Despre acest tip de tabla trebuie sa mai cunosti urmatoarele detalii:

  • este usor de intretinut;
  • are un aspect potrivit atat pentru un stil clasic, dar si pentru unul modern;
  • durata de viata este de aproximativ 20 de ani, fara sa stai cu grija reparatiilor.

Ce trebuie sa cunosti despre montaj?

Recomandarea specialistilor este sa nu montezi tu acoperisul daca nu ai experienta necesara. In mediul on-line poti gasi o echipa cu care sa colaborezi pentru un montaj adecvat. Iata ce este util sa cunosti despre montajul tablei faltuite:

  • inainte de montaj trebuie sa verifici daca materialele neferoase sunt compatibile cu cele feroase;
  • transportul si manipularea foilor de tabla trebuie facute cu atentie, astfel incat sa eviti riscul de curbare;
  • este important sa te asiguri ca tabla se va monta cu o panta de minimum 3-4 grade;
  • atunci cand foile de tabla sunt montate, trebuie sa te asiguri ca va exista un strat liber pentru ventilatie. In felul acesta vei evita problemele din punct de vedere al condensului;
  • montajul tablei se poate realiza intr-o zi sau doua, in functie de dimensiunea casei tale.

De ce este mai potrivita o tabla faltuita fata de una cutata?

Bine este sa cunosti ca, pe piata ai la dispozitie diverse modele pentru acoperisul casei tale. Din mediul on-line poti achizitiona atat produse de tipul tabla faltuita, cat si tabla cutata. Diferentele dintre cele doua produse se refera la: panta pentru montaj, greutate, manevrabilitate, proprietatile materialului, maleabilitate, model si forma. Tabla faltuita in comparatie cu cea cutata este mult mai maleabila, rezistenta in timp si usor de montat, iar panta de montaj mult mai mica. Mai mult, nu implica un efort suplimentar din partea ta pentru intretinere. In functie de bugetul si nevoia ta, alege produsul potrivit tie.

Achizitie din mediul online

In prezent ai posibilitatea de a alege produsul de care ai nevoie din mediul online. Mai mult, poti alege tabla faltuita si poti opta pentru un montaj de calitate. Inainte de a face o astfel de comanda este important sa te asiguri ca vei colabora cu o echipa specializata in domeniu. Citeste cu atentie descrierea produselor si alege masurile potrivite. Daca ai diverse intrebari, poti contacta firma si in felul acesta te asiguri ca produsul pe care urmeaza sa-l achizitionezi este cel mai bun pentru tine. Discuta cu privire la garantie si modalitatea de transport.

Acopero.roeste o companie specializata in produse pentru acoperisuri, unde vei gasi produse de tipul: tabla faltuita, tigle metalice si ceramice, invelitori beton, solzi cupru sau titan, membrane bituminoase. Mai mult, poti beneficia de diverse servicii, precum: decopertare acoperis, renovare, invelitoare acoperis, garantie, consultanta, masuratori, deviz si implementare proiect. Atunci cand ai nevoie de un acoperis bun pentru casa ta, alege sa colaborezi cu o echipa de profesionisti in domeniu si in felul acesta, investitia ta sa fie una pe termen lung! Acceseaza https://acopero.ro/ si colaboreaza cu specialistii.

Date de contact:

E-mail: office@acopero.ro

Telefon: 0749.266.014Lasă un răspuns

Site creat de