Din Oras

Ai o carte la tine, intri gratuit la Grădina Botanică din Cluj

Grădina Botanică

Pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, pentru al treilea an la rând, clujenii sunt invitati să participe la o campanie de promovare a lecturi in cadrul unei plimbari în frumoasa Grădină Botanică din Cluj-Napoca. Intrarea este gratuită pentru toate persoanele care vor prezenta o CARTE în loc de bilet.

De la ora 16.00, la foișorul din grădina japoneză, o să avem și o ediție a clubului de lectură Vocea cititorului unde vom citi împreună Micul Prinț.

Încă de la prima noastră acțiune din februarie 2014 am văzut că oamenii reacționează bine la reduceri. Am debutat cu o reducere de 10% la cărți oferită de librăria Bookstory pentru toți oamenii care au poză de profil pe Facebook citind o carte. Așa că ne-am gândit că ar fi frumos să recompensăm cititorii cu o gratuitate la Grădina Botanică cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții. Așa se face că încă din 2014, sărbătorim împreună cartea în natură la Grădina Botanică” au declarat pentru cluju.ro initiatorii actiuniiLasă un răspuns

Site creat de