Uncategorized

AIESEC Cluj organizează workshop-ul „Biletul către cariera ta”

„Biletul către cariera ta”

AIESEC, organizație bine-cunoscută atât pe plan mondial, cât și pe plan local, vine în sprijinul tinerilor preocupați de viitoarea carieră prin workshop-ul „Biletul către cariera ta”. Evenimentul le oferă informații de actualitate din domenii de interes și noile oportunități de inițiere profesională într-un mediu internațional.

Acesta este unul dintre proiectele de amploare ale sfârșitului de martie, urmărind promovarea internshipurilor plătite în străinătate în rândul tinerilor. Astfel, studenții sau absolvenții sunt puși la curent cu ceea ce înseamnă o experiență internațională și pot afla cum își pot clădi o carieră de succes, alegând să iasă din tipar și să opteze pentru dezvoltarea într-un mediu în care multiculturalismul și diversitatea primează. Ceea ce distinge evenimentul de față este faptul că mizează pe confesiuni și pe sfaturi primite direct de la persoane de succes din mediul clujean.

Evenimentul mult așteptat nu ar fi putut deveni realitate fără determinarea tinerilor activi în cadrul organizației, care nădăjduiesc să împărtășească secretele unei dezvoltări armonioase într-un cadru extern:

Daniela Sălăgean, Vicepreședinte Outgoing Internship Program AIESEC Cluj-Napoca, a declarat: „Biletul către cariera ta este evenimentul care ascunde cele mai bune oportunități pentru tinerii din Cluj Napoca. Vor fi câteva ore bine investite pentru carieră și pentru ce poate deveni aventura vieții tale.

Toți cei care își doresc să fie martori la povești de succes și să afle cum pot deveni ei înșiși personaje principale sunt așteptați marți, 22 martie, începând cu ora 17:00, la sediul INTENSA de pe strada București, nr. 74, etaj 1.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează prin completarea formularului de înscriere la urmatorul link: https://podio.com/webforms/15245599/1022074

În privința locurilor, trebuie menționat faptul că numărul acestora este limitat. Prin urmare, doar o parte dintre persoanele înscrise vor trece în etapa următoare, în baza unei selecții a CV-urilor primite.

Pentru mai multe detalii, pagina de facebook a evenimentului stă la dispoziția tuturor: https://www.facebook.com/events/225971104411138/.Lasă un răspuns

Site creat de