Sport

Airsoft – jocul care te învață să-ți controlezi emoțiile

airsoft

Într-o lume în care există tendința de a reacționa disproporționat cu ceea ce se întâmplă, un joc reușește să ofere o alternativă celor care doresc să-și stăpânească emoțiile mult mai bine.

Airsoft-ul, un joc creat de către japonezi la sfârșitul anilor ’70 îți oferă posibilitatea de a învăța să-ți gestionezi emoțiile, trăirile interioare și te ajută să reacționezi într-un mod cât mai calm. Acest tip de joc îmbină utilizarea armelor, care sunt replici 100% după echipament militar existent în realitate, și folosirea acestora în scopul obținerii unui auto-control optim.

Jocul folosește pistoale cu bile de plastic (pe http://www.airsoft.ro/Bile-29  vei găsi modele variate cu o acuratețe a tragerii excelentă, la prețuri incredibil de accesibile) sau orice alt tip de armă (puști cu lunetă pentru sniperi, mitraliere și fumigene). Numai că aceste arme pot fi folosite numai pe câmpul de luptă, în mod exclusiv, iar setările de tragere trebuie raportate la categoria de jucător aleasă de către participant. În momentul în care devii un jucător de airsoft, tu, ca om, te vei transforma complet într-o persoană mult mai responsabilă față de sine, dar mai ales față de ceilalți!

Jucând airsoft te vei responsabiliza din toate punctele de vedere

Senzația oferită de ținerea unei arme în mână este unică, chiar și atunci când aceasta este o replică a cărei viteză de tragere poate ajunge până la 110, 125, 140 sau 170 m/s, în funcție de tipul de armă ales și de clasa de jucător. Este, în același timp, și o dovadă a faptului că tu, jucătorul și omul, trebuie să colaborați într-un mod care să vă aducă în punctul final al jocului, cu minimul de pierderi în echipă, dar și cu rivalii din zona de luptă intacți. Airsoftul este un joc care este guvernat de principii și care este dominat de regula fair-play-ului. Da, îți poți cumpăra arme de pe site-urile online precum Airsoft.ro, dar trebuie să fi îndeplinit vârsta legală de 18 ani și să respecți 100% Regulamentul de Airsoft.

În plus, armele tale sunt doar o modalitate prin care vei atinge punctul final al jocului, dar acestea trebuie dublate de abilitățile tale. Tu ești jucătorul care, atunci când se termină runda și sesiunea de joc, vei descoperi că ești o altă persoană. Mai bună, mai calmă, mult mai prietenoasă și mai orientată către ceilalți și cu siguranță, mult mai responsabilă! Pentru că acum tu deții controlul asupra emoțiilor tale și vei ști cum să folosești în realitate tot ceea ce ai învățat la airsoft!Lasă un răspuns

Site creat de