Social & Cultura, Important

Alain Delon, celebrul actor francez, se află la Cluj: „Sunt foarte fericit să fiu aici”

alain delon

Celebrul actor francez, Alain Delon, a sosit aseară la Cluj-Napoca pentru a participa ca invitat special la cea de-a 16-a ediţie TIFF.

Legendarul actor, ajuns la venerabila vârsta de 81 de ani, a ajuns la Cluj puţin înainte de ora 19. Deşi celebru şi bogat, acesta a ales să vină de la Paris cu un avion de linie, alegând o companie low-cost. De la aeroport, Delon a fost dus direct la hotel, iar puţin după ora 21:30 a mers în Piaţa Unirii, unde a fost aşteptat cu nerăbdare ce mii de oameni.

Peste 3000 de iubitori de film l-au întâmpinat cu ropote de aplauze atunci când a păşit pe covorul roşu, mulţi dintre cei prezenţi fiind fani înfocaţi, aducând cu ei poze şi reviste pe a căror coperţi se afla poza actorului. Alain Delon a declarat pe scena TIFF din Piaţa Unirii că este extrem de fericit să se afle la Cluj-Napoca.

„Sunt foarte fericit să fiu aici și am să vă spun de ce: sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele și cu asta mă pot mândri”, a spus Alain Delon în fata clujenilor.

Mulțumesc pentru invitația de a fi aici și sunt foarte fericit și foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbați. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să știți că nu sunt gay”, a mai spus Alain Delon, printre ropotele de aplauze ale celor prezenţi. Acesta a aşteptat până a început proiecţia filmului „Afacerea Pigot”, primul sau film în calitate de producător, regizor şi actor, după care a părăsit Piaţa Unirii.

Alain Delon se afla la Cluj ca invitat special al ediţiei cu numărul 16 TIFF, urmând ca în această seară, la ceremonia de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania să primească premiul pentru întreaga carieră.Lasă un răspuns

Site creat de