Social & Cultura

Alăptarea nu este posibilă? Apelează la formulele de lapte praf!

Alăptarea nu este posibilă? Apelează la formulele de lapte praf!

Nu dispera când auzi în jurul tău alte mame spunând este foarte ușor ca să apelezi la alăptarea naturală.

Alimentarea cu biberonul a unui copilaș este drept că necesită mai multă planificare, mai mult efort și atenție, dar odată ce se instaurează o anumită rutină corectă, este chiar mai simplu decât se crede de obicei.

Există diferiți producători de lapte praf pentru sugari, formule adaptate perfect vârstelor bebelușilor.

Citește și: Cele mai bune metode de trecere de la alaptat la formula de lapte praf

Topfer, un brand agreat deopotrivă de medici, părinți, dar mai ales de micii consumatori

Dacă ai ales o formulă de lapte praf Topfer, află că acesta se află categoric printre cele mai bune produse de top, întrunind aprecieri numeroase ce provin atât din partea medicilor pediatri, cât și a părinților de pretutindeni. Dar, mai presus de toate, părerile pozitive vin din partea copiilor și sunt concretizate nu în vorbe, ci pur și simplu în faptul că îl beau cu foarte multă plăcere.

Laptele praf Topfer este în prezent unul dintre cele mai căutate produse de acest tip și din România datorită calității superioare pe care o prezintă. Acesta are în compoziție ingrediente ce conțin multe oligoelemente, acizi grași și probiotice, substanțe de bază pentru o dezvoltare armonioasă și o sănătate de fier a bebelușului care îl consumă.

Marca de lapte praf Topfer folosește astfel de materii prime și ingrediente atent alese și strict controlate de peste un secol, indiferent că vorbim de produse la care se utilizează laptele de vacă sau de capră, dacă este vorba de formule pentru bebeluși care au sau nu lactoză, ori dacă sunt formule hipoalergenice sau obișnuite.

Ce este o formulă de lapte pentru sugari?

Cele mai des utilizate formule pentru sugari sunt fabricate din lapte de vacă, dar există și formule pentru sugari din lapte de soia și de capră. Înlocuitorul laptelui matern este făcut astfel încât să fie cât mai similar cu laptele matern. Conține toți nutrienții necesari, dar nu are conținutul de componente active din laptele matern care, printre altele, sunt benefice pentru dezvoltarea sistemului imunitar al bebelușului.

Înlocuitorul laptelui matern acoperă singur nevoia de nutrienți a bebelușului în primele șase luni de viață.

Există diferiți înlocuitori ai laptelui matern, inclusiv pentru copiii cu alergii. Toate formulele pentru sugari disponibile pe piața românească trebuie să fie în conformitate cu reglementările Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Înlocuitorii laptelui matern se vând în magazinele alimentare și în farmacii, atât sub formă de pulbere, cât și gata făcute, în ambalaje sau cutie.

Nu ar trebui să faceți niciodată înlocuitori de lapte matern din lapte obișnuit, lapte de capră, shake-uri proteice sau altele asemenea. Acest lucru se datorează faptului că nu este posibil să obțineți compoziția corectă a nutrienților. Compoziția necorespunzătoare poate deteriora rinichii bebelușului sau poate determina creșterea corespunzătoare a acestuia.

Intoleranța la lactoză este foarte rară la copiii cu vârsta sub un an, chiar și la copiii cu părinți din țări în care intoleranța la lactoză este frecventă. Copiii cu o probabilitate mare de a dezvolta intoleranță la lactoză pot folosi înlocuitorul regulat al laptelui matern dacă nu este posibilă alăptarea.

Cu ajutorul medicului pediatru se va putea alege o formulă de lapte praf potrivită pentru orice bebeluș, o formulă care, deși nu este același conținut cu laptele matern, oferă totuși toți nutrienții de care are nevoie copilul în fiecare etapă a dezvoltării sale.

Iar de cumpărat, poți să-l cumperi și online fără grijă, de pe site-ul elaptepraf.ro!


Image by Ben Kerckx from PixabayLasă un răspuns

Site creat de