Sport

Alege arme airsoft pentru jocuri aventuroase și palpitante

Alege arme airsoft pentru jocuri aventuroase și palpitante

Armele Airsoft sunt ideale pentru aventurile pline de actiune si au un lucru in comun: ofera realism in aspect si manevrabilitate si in acelasi timp, siguranta in utilizare. Modul in care functioneaza poate fi diferit. Iata o privire de ansamblu asupra modului in care functioneaza diferitele variante de arme de airsoft si pe care le poti gasi intr-un magazin airsoft online, asa cum este dakka.ro.

Arme airsoft: moduri de functionare si variante

Armele airsoft sunt disponibile in diferite versiuni si functioneaza conform urmatoarelor principii: presiunea arcului, electric, presiunea gazului. Toate cele trei forme au avantajele lor, iar fanii airsoft pot decide care varianta este cea mai buna pentru scopurile lor. Ceea ce toate trei au in comun, totusi, este ca nu provoaca daune majore sau rani care pun viata in pericol, atunci cand sunt utilizate corespunzator.

Armele airsoft BB utilizeaza presiunea arcului. Aceste arme specifice airsoft sunt adesea denumite  arme airsoft Spring. Presiunea aerului este creata atunci cand declansatorul este apasat si arcul este eliberat, impingand glontul afara din arma. Dupa lovitura, arcul trebuie tensionat din nou manual. Datorita metodei de incarcare manuala relativ complexa, nu exista arme airsoft semiautomate sau complet automate care sa functioneze doar cu presiunea arcului.

Arme airsoft electrice – functie si structura

In varianta electrica, in arma airsoft este incorporat un mic motor, care la randul sau este alimentat de o baterie reincarcabila. Arma airsoft electrica este de obicei echipata cu un arc. Cursul fotografierii poate fi impartit in doua faze:

Faza 1: Motorul tensioneaza arcul elicoidal atunci cand este apasat declansatorul.

Faza 2: Arcul este eliberat din nou si apasa un piston inainte de indata ce declansatorul a fost apasat complet. Aerul comprimat elibereaza munitia din arma.

Exista trei tipuri de arme airsoft electrice:

Pistol electronic automat (AEG). Cu o arma airsoft complet automata, procesul de tragere se repeta atata timp cat utilizatorul tine apasat tragaciul. In acest fel, tragatorii pot trage mai multe gloante pe secunda. De asemenea, exista chiar si versiuni de arme airsoft complet automate. Cumparatorii ar trebui sa retina, totusi, ca armele airsoft care depasesc o valoare energetica de 0,5 jouli, pot sa nu traga complet automat.

Arma airsoft electrica semi-automata (SAEG). Dupa cum sugereaza si numele, aceasta este doar o versiune semi-automata a armei airsoft electronice. Aici este trasa o singura bila pentru fiecare actionare a declansatorului.

Arme airsoft cu recul (EBB). O lovitura inapoi este simulata folosind piese si arcuri incorporate suplimentar, care copiaza functia unei arme reale. Reculul nu este nici pe departe la fel de puternic ca cel al unei arme adevarate.

Alegerea unei arme airsoft depinde in primul rand de preferintele tale personale. Cel mai bun mod de a-ti face o idee despre cum functioneaza armele airsoft este sa le testezi personal intr-o sala de airsoft.Lasă un răspuns

Site creat de