Social & Cultura

Alegerea cerceilor în funcție de coafură. 7 ponturi utile

Alegerea cerceilor în funcție de coafură

Cerceii sunt accesorii extrem de populare, care se poartă indiferent de coafură, de vârstă sau de ținută. Poți opta pentru bijuterii din aur sau argint, extrem de versatile sau pentru cercei din plastic și material textil, în funcție de preferințe.

Totuși, cum porți cerceii în funcție de coafura pe care o ai? Ține cont de următoarele ponturi, pentru un look impecabil!

Îți prinzi părul în coadă? Poartă cercei rotunzi

Îți place să-ți prinzi părul în coadă și vrei să pui în evidență această coafură? Merită să porți cercei rotunzi, care să sublinieze trăsăturile feței.

Dacă porți o rochie elegantă pentru un eveniment deosebit, optează pentru creole mari, alături de o coadă înaltă de cal. Ca să accesorizezi ca la carte, poartă cercei rotunzi din aur sau argint, metale recomandate pentru un outfit de ocazie.

În cazul în care îți prinzi părul în coadă atunci când te îmbraci sport sau casual, ai la îndemână și cerceii rotunzi din plastic sau material textil, care arată minunat.

Alege cercei lungi și mari dacă ai părul ondulat

Părul ondulat sau creț poate fi complimentat de o pereche de cercei lungi și mari, care sunt vizibili în ciuda acestei coafuri. Alege cerceii de dimensiuni generoase sau cu forme geometrice clasice, recomandați indiferent de eveniment.

Ca să scoți din banal o ținută simplă, investește în cercei lungi Pandora, care te scot din anonimat. Ai la dispoziție și cerceii curbați sau modele supradimensionate colorate, potriviți pentru orice femeie.

Mizează pe cerceii cu clips dacă îți prinzi părul în coc

Cocul este recomandat pentru coafurile elegante, dar nu numai. Poți să-ți prinzi părul într-un coc și atunci când nu ai timp să te coafezi sau vrei să-ți pui în evidență chipul. O astfel de coafură se potrivește de minune cu cercei mici, care se prind de lobul urechii.

Aceste modele poartă denumirea de cercei cu clips și sunt foarte populari, mai ales dacă-ți plac bijuteriile clasice.

Coafura pixie te lasă să porți orice model de cercei

Coafura pixie îți lasă fața liberă, așa că cerceii se observă fără prea mari eforturi. Părul scurt îți oferă șansa de a purta orice modele de cercei. Cei mai potriviți sunt cerceii colorați sau rotunzi, care atrag atenția instant în zona feței.

Dacă nu-ți plac cerceii mari sau colorați, mizează pe modelele mici, din argint sau aur, care se prind cu șurub.

Cumpără cercei medii dacă ai o coafură bob

Ești tunsă bob? Pentru această coafură, ai la dispoziție cerceii de dimensiune medie, care nu depășesc lungimea părului. În acest fel, cerceii sunt vizibili și nu fac notă discordantă cu tunsoarea.

În funcție de preferințe, poți să porți cercei mici și simpli sau modele îndrăznețe, care se remarcă prin dimensiune sau culoare. Ține cont de ocazie și alege cerceii care ți se potrivesc cel mai mult.

Optează pentru cercei curbați dacă îți îndrepți părul

Ai părul lung și drept și nu-ți place să-l coafezi suplimentar? Pune în valoare părul drept cu ajutorul cerceilor curbați, mici sau mari. De obicei, specialiștii spun că ar fi bine să investești în cercei opuși texturii părului. 

De pildă, femeile cu părul creț au la dispoziție cercei lungi și drepți, iar persoanele cu păr drept vor fi încântate de cercei curbați.

Caută cercei minimaliști pentru coada împletită

Vrei să porți o coadă împletită? În acest context romantic și boem, ar fi bine să pui accent pe cerceii cu design fin și minimalist, din aur sau argint.

Ține cont de aceste mici trucuri și caută cerceii care te reprezintă, în funcție de coafura de zi cu zi!

Photo by ALLAN FRANCA CARMOLasă un răspuns

Site creat de